Home » nl » Gastenboek

Gastenboek

Wanneer u een reactie wilt plaatsen kunt u dit doen onderaan deze pagina.

92 Responses so far.

 1. Marloes schreef:

  “De natuur heeft nooit haast…toch is alles altijd perfect en op tijd geregeld”.

  Lieve Marion,

  Deze tekst vonden wij erg van toepassing op jouw kijk op het leven en op onze zwangerschap en bevalling!

  Wat zijn we blij dat we jou hebben leren kennen.

  Wat knap dat je ondanks de wirwar aan regels toch zo ontzettend op je intuïtie bent blijven vertrouwen en dat jij vertrouwt op de intuïtie van de barende vrouw. Dat heeft ons het laatste zetje vertrouwen gegeven om weer van onze intuïtie uit te durven gaan.
  En we kunnen het nu zeggen: het werkt fantastisch!

  We kijken terug op een prachtige bevalling waarbij we veel zelf hebben gedaan en waarbij jij op tijd was om ons te ondersteunen bij het laatste stukje: de natuur regelt alles op tijd.

  En jou woorden ‘zorg dat je je baby voedt en dat je slaapt’ de rest is niet van belang (behalve als je moeder-gevoel zegt dat er wat is met je baby) hebben ons ook goed gedaan.
  Je bevestigd onze ideeën Zo fijn!
  Heel veel dank voor de begeleiding en het delen van jouw inzichten bij de zwangerschap en bevalling en tijdens de kraamtijd!
  Lieve groetjes van Marloes en David.

 2. Ilse schreef:

  Lieve Marion,

  Wat een prachtige ervaring zijn wij rijker. Hoe vinden we nu de juiste woorden voor zoiets groots? We zijn je zo dankbaar dat je met jouw kennis en ervaring onze bevalling thuis hebt begeleid. Je hebt ons onze eigen kracht laten voelen en je ervaring ingezet waar het nodig was. Alle lof voor je visie en wijsheid. Ook de naadloze samenwerking van jou en Arieneke de kraamzorg was fantastisch. Als we het over konden doen zouden we niks anders doen, het was perfect!! We hopen over een paar jaar een tweede kindje weer zo mooi te mogen verwelkomen met jou.

  Lieve groet,
  Martin, Ilse en Jelte

 3. Marion schreef:

  Lieve Marion,

  Ik ben zó blij dat jij er bent. Ik zie hoe uniek je bent. Als mens, als verloskúndige.
  Dankbaar voor het prachtige proces wat we samen met jou mee maakte. Een beweeglijk proces op allerlei manieren.
  Eén van jouw aller beste kwaliteiten is lusiteren.
  Naar ons, naar mij en naar ons kindje.
  Met z’n vieren hebben we dit gedaan.
  Tijdens de baring wás je er voor me. Van vrouw tot vrouw.
  Oer moeder.
  Bizar wat een wending ons verhaal kreeg, op allerlei manieren. Ik ben zó blij dat jij er bent. Ik zie hoe uniek jij bent. Ik zie hoe log het ziekenhuis systeem is en hoe klein wij dan zijn. Toen ik deze twee vrouwen zag (beeltje van twee vrouwen) wist ik dat ze naar jou toe wilden.
  Als herinnering aan dat wat je voor mij, en vast en zeker voor meerdere vrouwen hebt, en zult gaan betekenen in de toekomst.

  Alle liefs, ook van Jan Mark en Frije, Judith

 4. Louise schreef:

  Lieve Marion,

  Wat ben ik blij dat ik zo eigenwijs was om jou te vragen bij mijn bevalling. De afstand was wat groot maar gelukkig was je erbij om mij bij te staan en te helpen. Toch best een groot kereltje, en wat een verschil met mijn eerste bevalling. Ik ben zo blij met mijn keuze, en zo dankbaar… dankzij jou ervaring en rust zonder kleerscheuren bevallen.
  Kon me geen fijnere Verloskundige wensen

  Liefs,
  Louise en baby Måns

 5. Mathilde schreef:

  Lieve lieve Marion,

  Niet wetend waar te moeten beginnen… Wat zijn we blij dat jij op ons pad bent gekomen. Ik voelde direct zoveel warmte en wijsheid bij je en bovenal een enorm vertrouwen; wij in jou als verloskundige en jij in mijn lijf en ons kindje. Wat een verademing om onder jouw vleugels terecht te zijn gekomen!

  Dankzij jou hebben we, na een eerdere keizersnede, nu een prachtige watergeboorte thuis mogen meemaken. Dit dragen we ons hele leven met ons mee!

  Wauw wat een heftige, maar intens mooie en vrije geboorte is dit geweest. Jouw aanwezigheid was zo ontzettend welkom en fijn. Je was zo vol vertrouwen in het proces, dat je zonder interventies, mij mijn lichaam liet volgen. Ik kan nog steeds niet geloven dat dit ónze geboorte ervaring is en dat we Ronja zo’n zachte liefdevolle start hebben mogen geven!! Het was nog mooier dan ik had durven dromen… We did it! Een watergeboorte thuis na een keizersnede, wij drieën (jij, Martijn en ik), als enorm krachtig team.

  Marion, ik hoop dat je blijft strijden voor een vrije geboorte voor iedere vrouw. Wat is het belangrijk dat er verloskundigen zijn zoals jij… Het is geen makkelijke weg die je kiest, maar het werk wat je doet is levensveranderend en zo nodig!

  Heel veel liefs,

  Martijn, Mathilde, Ole en Ronja

 6. Anna Dieke schreef:

  Lieve Marion,

  Bedankt voor je begeleiding bij de zwangerschap en thuisbevalling van Anne.
  Bij de geboorte van Janneke had ik al een hele goede zwangerschap en bevalling, maar deze bevalling was nog mooier! Heerlijk ontspannen (tussen de weeën door) en voordat ik het wist had ik een wolk van een zoon gebaard.

  Jouw werkwijze is vooral het gevoel volgen en doen waar we voor zijn gemaakt, zonder alle poespas die we er als mens bij hebben verzonnen. Deze werkwijze gaf mij vooral rust en vertrouwen, je was erbij en liet me bevallen hoe ik dit wou en waar ik dit wou. De geweldige oerkrachten die vrijkomen tijdens een bevalling is voor mij nog steeds bijzonder, achteraf lijkt het alsof het niets is, maar ik heb toch maar mooi twee kids gebaard.
  Ik kan me geen betere verloskundige voorstellen en bij alle bevalverhalen die ik hoor wordt dit weer opnieuw bevestigd.

  Ik wil ook Arieneke bedanken voor de goede ondersteuning tijdens de bevalling en de fantastische kraamweek die we hebben gehad!

  Groetjes,

  Ate-Anne, Anna Dieke
  Janneke en Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *