Home » Contact

Contact

Verloskundige Praktijk Lytse Poppe
Marion Vuijk, vroedvrouw

06-50235475 | 0511-472322 

Bel liever het 06-nummer deze is altijd bereikbaar voor niet-spoed en spoed.

Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ Burgum
info@verloskundigepraktijklytsepoppe.nl
Schrijf je hier in

Hoe ben ik bereikbaar?
Als caseload verloskundigen ben ik dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Ik werk bewust zonder assistente, zodat je altijd direct aan de telefoon krijgt, zonder vertraging.
Als ik met vakantie ben, of er twee bevallingen tegelijk zijn, regel ik achterwacht/een collega.  De  verloskundigen van de praktijk Lief Leven in Hurdegaryp zijn mijn eerste achterwacht. Wij hebben dezelfde visie op de zorg rondom geboorte. Je bent bij hen in kundige en liefdevolle handen!

Wanneer bel je?
Je kunt altijd bellen bij vragen, ongerustheid en uiteraard wanneer je bevalling begonnen is!
Lees hier in welke specifieke situaties ik graag van je wil horen:

Spreekuren
Je bent welkom op het spreekuur op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 8.00 uur.
Mijn mobiele nummer is altijd bereikbaar.
Als ik tijdens het spreekuur voor een bevalling wordt weggeroepen neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een nieuwe afspraak. Soms lukt dat niet en hangt er een briefje op de deur. We bel ik later die dag om een nieuwe afspraak te maken.

Locatie
Mijn praktijk bevindt zich in een mooi transparant gezondheids- en sportcentrum, waar verschillende disciplines met elkaar samenwerken. Wij richten ons allemaal op een ontspannen en gezond leven. In het centrum kun je ook terecht voor fysiotherapie en yoga.
Je kunt er kosteloos parkeren.

Heb je een klacht?
Natuurlijk hoop ik dat je meer dan tevreden bent over de zorg. Maar heb je toch vragen? Of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als je er al een tijdje mee rondloopt. Bel of stuur mij een bericht zodat we elkaar snel kunnen spreken.
Samen met jou probeer ik dan tot een oplossing te komen. Misschien kunnen we een misverstand uit de weg ruimen. Of je geruststellen. Of op een manier gaan werken waar je je prettiger bij voelt.
Mocht dit onverhoopt niet voldoende zijn, dan kun je ook altijd terecht bij een officiële onafhankelijke instantie: www.klachtverloskunde.nl.