Home » Contact

Contact

Verloskundige Praktijk Lytse Poppe
Marion Vuijk, verloskundige

Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ Burgum
06-50235475 | 0511-472322
info@verloskundigepraktijklytsepoppe.nl
Schrijf je hier in

Wanneer ben ik bereikbaar?
Als solist ben ik dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Ik werk bewust zonder assistente, zodat je altijd direct mijzelf aan de telefoon krijgt, zonder vertraging.
Als ik met vakantie ben of twee bevallingen tegelijk heb, zijn de verloskundigen van de praktijk Lief Leven in Hurdegaryp mijn achterwacht. Wij hebben dezelfde visie op de zorg rondom geboorte. Je bent bij hen in kundige en liefdevolle handen!

Wanneer bel je mij?
Je kunt mij altijd bellen bij vragen, ongerustheid en uiteraard wanneer je bevalling begonnen is!
Lees hier in welke specifieke situaties ik graag van je wil horen:

Spreekuren
Je bent welkom op het spreekuur op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 8.00 uur.
Voor een eerste afspraak, een intake, kun je ook op maandagavond bij mij terecht.
Tijdens het spreekuur ben ik alleen op mijn mobiele nummer bereikbaar.
Als ik tijdens het spreekuur voor een bevalling wordt weggeroepen neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een nieuwe afspraak. Soms lukt dat niet en hangt er een briefje op de deur. Ik bel dan later die dag om een nieuwe afspraak te maken.

Locatie
Mijn praktijk bevindt zich in een mooi transparant gezondheids- en sportcentrum, waar verschillende disciplines met elkaar samenwerken. Wij richten ons allemaal op een ontspannen en gezond leven. In het centrum kun je ook terecht voor fysiotherapie en yoga.
Je kunt er kosteloos parkeren.

Heb je een klacht?
Natuurlijk hoop ik dat je meer dan tevreden bent over mijn zorg. Maar heb je toch vragen? Of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het me dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als je er al een tijdje mee rondloopt. Bel me of stuur me een bericht zodat we elkaar snel kunnen spreken.
Samen met jou probeer ik dan tot een oplossing te komen. Misschien kan ik een misverstand uit de weg ruimen. Of je geruststellen. Of op een manier gaan werken waar je je prettiger bij voelt.
Mocht dit onverhoopt niet voldoende zijn, dan kun je ook altijd terecht bij een officiële onafhankelijke instantie: www.klachtverloskunde.nl.