Home » Contact

Contact

Verloskundige Praktijk Lytse Poppe
Marion Vuijk, verloskundige en Yanaika Kootstra, vroedvrouw

06-50235475 | 0511-472322 

Bel liever het 06-nummer deze is altijd bereikbaar voor niet-spoed en spoed.

Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ Burgum
info@verloskundigepraktijklytsepoppe.nl
Schrijf je hier in

Wanneer zijn wij bereikbaar?
Als caseload verloskundigen zijn wij dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Wij werk bewust zonder assistente, zodat je altijd direct een van ons tweeën aan de telefoon krijgt, zonder vertraging.
Als een van ons met vakantie is of er twee bevallingen tegelijk zijn, proberen we dit in eerste instantie onderling op te lossen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zijn de verloskundigen van de praktijk Lief Leven in Hurdegaryp onze achterwacht. Wij hebben dezelfde visie op de zorg rondom geboorte. Je bent bij hen in kundige en liefdevolle handen!

Wanneer bel je ons?
Je kunt ons altijd bellen bij vragen, ongerustheid en uiteraard wanneer je bevalling begonnen is!
Lees hier in welke specifieke situaties wij graag van je wil horen:

Spreekuren
Je bent welkom op het spreekuur op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 8.00 uur.
Voor een eerste afspraak, een intake, kun je ook op maandagavond bij ons terecht.
Tijdens het spreekuur zijn wij alleen op ons mobiele nummer bereikbaar.
Als wij tijdens het spreekuur voor een bevalling wordt weggeroepen nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een nieuwe afspraak. Soms lukt dat niet en hangt er een briefje op de deur. We bel dan later die dag om een nieuwe afspraak te maken.

Locatie
Onze praktijk bevindt zich in een mooi transparant gezondheids- en sportcentrum, waar verschillende disciplines met elkaar samenwerken. Wij richten ons allemaal op een ontspannen en gezond leven. In het centrum kun je ook terecht voor fysiotherapie en yoga.
Je kunt er kosteloos parkeren.

Heb je een klacht?
Natuurlijk hopen we dat je meer dan tevreden bent over onze zorg. Maar heb je toch vragen? Of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als je er al een tijdje mee rondloopt. Bel of stuur ons een bericht zodat we elkaar snel kunnen spreken.
Samen met jou proberen we dan tot een oplossing te komen. Misschien kunnen we een misverstand uit de weg ruimen. Of je geruststellen. Of op een manier gaan werken waar je je prettiger bij voelt.
Mocht dit onverhoopt niet voldoende zijn, dan kun je ook altijd terecht bij een officiële onafhankelijke instantie: www.klachtverloskunde.nl.