Home » nl » Gastenboek

Gastenboek

Lieve Marion,

 

Heel graag willen wij je bedanken.

Onze zoon Raeem is ter wereld dankzij jou kundige hulp. Na twee verschillende verloskundigen kwamen we bij jou.

De natuur hoog in het vaandel en de kracht van de moeder voorop. Dit is exact wat iedereen in dit vak zou moeten doen.

Complimenten voor de manier waarop jij luistert en dan eerst een open vraag stelt. Uiteraard ook voor je rust tijdens de bevalling. De zin: “Jeanet, open je baarmoedermond ipv je mond” komt op ons badkamertegeltje.

Zet dit mooie werk voort. We blijven graag met je in contact.

Hartegroet, Omar, Jeanet en Naeem.

105 Responses so far.

 1. Marion Vuijk schreef:

  24-4- 2022

  Lieve Marion, Hoe moet ik nou op papier onder woorden brengen hoe dankbaar we jou zijn, dat is echt onmogelijk. De meest intense en indrukwekkende reis van ons leven hebben we met jou mogen delen. Het proces van een kindje krijgen, onze mooi Julan! Vanaf het begin voelde het zo goed om bij jou te komen, er was gelijk vertrouwen en dat werd keer op keer sterker. Ik had me geen mooier bevalteam kunnen wensen. De aanloop er naartoe was zo waardevol. Je volgde ons in onze wensen en ideeën en vulde aan met je professionele kennis. Dat ik thuis heb mogen bevallen, dat jullie me bleven steunen, is zo geweldig, ik kan je daar niet genoeg voor bedanken. Jullie hebben de spanning/twijfel helemaal bij me weg gehouden, waardoor ik kon blijven doen wat ik moest doen. Ik heb me volledig over kunnen geven aan alles wat er gebeurde en dat kwam omdat ik me compleet veilig voelde, in goede handen. Zoveel geloof en vertrouwen in ons bevalteam, dat heeft gezorgd voor deze prachtige ervaring.
  En ook de zorg daarna was zo fijn, dat je regelmatig langs kwam, steeds dat hele stuk rijden, terwijl het zo druk was. Voor ons was dat heel bijzonder! We hebben samen de hobbeltjes genomen en deden wat nodig was die eerste week. Alles was zo kwetsbaar en intens, dan is het des te fijner om iemand zoals jij erbij te hebben, naast je te hebben staan. Ik kan je daar echt niet genoeg voor bedanken!
  Nogmaals, duizend maal dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt!
  Veel liefs van Julan, Remco en Sabina.

 2. Marion schreef:

  Geboren 10-11-2021

  Lieve Marion,

  Je hebt ons geholpen ons grootste geschenk op aarde te zetten en wat zijn we gelukkig met haar.
  Jouw rustige, natuurlijke benadering gaf ons veel vertrouwen.
  We zijn heel blij dat we Vera eindelijk toch thuis hebben mogen verwelkomen. Woorden schieten tekort om je te bedanken!
  Veel liefs, Linda, Benno en Vera Mare

 3. Marion schreef:

  Geboorte 6-10-2021

  Lieve Marion,
  Wat kan je zeggen tegen iemand die op zo’n belangrijk punt van je leven erbij is, meegelopen heeft en weer zulke mooie lessen heeft gegeven.
  Dankjewel dekt niet de lading, haha.
  Ik heb in deze zwangerschap en bevalling geleerd om te vertrouwen in mijzelf en mijn eigen padje te lopen.
  Jij was er als onbevooroordeelde aanwezige, en liet mij zelf kiezen en voelen.
  Super waardevol.
  Er simpelweg ‘zijn’ is al genoeg geweest.
  Ook jouw open houding en wil om altijd te leren heeft mij geïnspireerd.
  Dat neem ik nu mee in het moederschap.
  Dat je een wijze vrouw bent weer je wel, net als dat je enorm kundig bent. Daar ga ik verder niet over uitweiden.
  Ik wens je al het goede, en hopelijk kan je nog vele vrouwen in hun reis naar binnen inspireren en laten vertrouwen op hun eigen kracht als vrouw en moeder.
  Ook namens Remco, Floor en Jasmijn,
  Heel veel liefs, Sanne

 4. Aafke schreef:

  Lieve lieve Marion,

  Ik gun alle vrouwen om jou als verloskundige te hebben! Elke vrouw die op eigen kracht in haar eigen omgeving wil bevallen kan het beste jou als verloskundige kiezen.

  Na een eerste traumatiserende bevalling waarin ik tegen wil in werd ingeleid in het ziekenhuis, kwam ik met de tweede zwangerschap wederom terecht in protocolland. Ik zei nee op een suikertest, maar hier was geen begrip voor. Na een zoektocht vond ik gelukkig jou en kon ik meteen bij jou terecht ook al woonde ik iets verder weg. Wat een verademing waren de gesprekken met jou. Ik hoefde niet meer “het gevecht” aan te gaan over hoe ik wél graag zwanger wilde zijn en hoe ik wilde bevallen. Wat was ik blij dat ik dit keer thuis mocht bevallen. Mijn vliezen waren namelijk (wederom) langer dan 24 uur gebroken, bij een andere praktijk had ik weer niet thuis mogen bevallen. Mijn grote wens dit keer met het derde kindje was in bad bevallen. Wat fijn dat dit is gelukt, je hebt mij zo fijn en goed begeleid. En ook deze bevalling had een trage start. Zonder jou had ik nooit thuis kunnen bevallen.. Maar jij gaf mij alle ruimte, rust en tips waardoor ik het gewoon in mijn tempo kon doen. Erg dankbaar ben ik hiervoor!
  En ook ben ik enorm blij met de(natuurlijke) kraamzorg van je lieve zus Wilma en je lieve collega Greta. Bevallen en kramen zoals de natuur het heeft bedoeld, zonder (onnodige) interventies.

  Dankjewel dat je dit pad in mijn leven hebt mee gewandeld, ik zal je nooit vergeten.

  Liefs en keep up the good work. 
  Ruben, Aafke, Maia, Merel, *, Luna

 5. Marion schreef:

  28 mei 2021

  Lieve Marion,
  Heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt betekent!
  Jij hebt ons laten zien dat het allemaal al in ons zit. We hoeven het er alleen nog maar uit te laten komen. Letterlijk en figuurlijk.
  Dankzij jou is Rowan lekker thuis behoren zonder ingrepen, zelfs zonder jou. En hoewel dat niet in de planning lag, hebben we eigenlijk geen moment van paniek gehad, omdat jij ons het vertrouwen gegeven had dat we dit konden. Jouw vertrouwen, kennis, maar bovenal liefde heeft ons gesterkt en deze prachtige gebeurtenis mogelijk gemaakt.
  We zullen je nooit vergeten!
  We love you!

  Liefs, Martha

  Dear Marion,
  This card and basket shows in a small way how much, in a small way, you mean to us.
  Because it was a long, difficult period with miscarriages and strain on our family before Rowan came so beautifully. And you come with heart, wisdom and ability that eased and stabilised us in sometimes scary periods.
  I’ll always be thankful for your presence in our lives.
  Danny.

 6. Marion schreef:

  Lieve Marion,

  We willen je ontzettend bedanken voor de goede zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Zo fijn dat er toch iemand een beetje nuchter is in deze gekke corona tijd. Naast je nuchtere karakter vinden we jou een warm, rustig en deskundige verloskundige. Mede dankzij jou hebben we opnieuw een droombevalling thuis gehad. We hadden nooit gedacht dat het weer zo mooi en goed kon verlopen, maar het was nóg mooier!
  Zoals jezelf vaak hebt gezegd: “Een tweede bevalling is vaak een feestje!”.
  Nou en of dat was het.
  Lieve groetjes, Niels, Lolkje, Marlou en Renze.

 7. Tina schreef:

  Lieve marion.

  In mijn ogen ben jij abosluut de beste verloskundige die ik mij kan wensen. De rust en kracht die je mij geeft is onvoorstelbaar. Na een heftige 1e gedwongen ingeleide horror bevalling wist ik het zeker. Nooit meer kinderen. Maar toch kwam vlot de 2e. Ik wist het zeker ik wou thuis bevallen. Volgens artsen onmogelijk ivm medisch. Maar toch is het ongecompliceerd gelukt. Wat een prachtige 2e bevalling heb ik met jou en man thuis mogen beleven. Voor mijzelf erg helend. Nu zelfs zwanger van de 3e en we gaan er weer voor! Voel me sterker dan ooit en de weet dat het goed komt. Hij/zij zal ook weer on alle rust thuis geboren worden. Dankjewel voor alles. En tot de volgende controle… 🙂

 8. Marion schreef:

  Lieve Marion,

  We willen je enorm bedanken voor alle zorg en advies die je gegeven hebt!
  Je bent heel inspirerend, een sterke, wijze vrouw, die opkomt voor rechtvaardigheid en de waarheid. Je hebt voor voor detail en héle liefdevolle zorg voor élke vrouw op maat.
  Je strijdlust is je kracht, dat bewonder ik.
  Een leeuw en een lam, perfecte combinatie.

  We hebben geluk (gehad) dat je mij bij de zwangerschap en bevalling zo natuurlijk begeleid hebt.
  Je zei precies op de juiste momenten wat me kracht gaf.

  Blijf de mooie jij die je bent, ook al geven mensen of overheid soms tegengas, je bent een pionier, velen zullen je volgen.

  Hele lieve groetjes, Nelleke (en Wouter natuurlijk)

 9. Floor schreef:

  Lieve Marion,
  Nadat onze verloskundige in week 41 plotseling op vakantie ging zaten we met onze handen in het haar. We wilden een thuisbevalling, maar geen praktijk zit nog in week 41 op een nieuwe cliënt te wachten die dan ook nog een thuisbevalling wil, maar jij wel!
  We vonden het spannend nog zo in het laatst een andere verloskundige, maar we hadden het niet beter kunnen treffen. Je stond dag en nacht voor ons klaar ook na die tijd kon ik je laat in de avond en in het weekend bellen toen er complicaties waren. Je bent heel kundig, straalt rust uit en hebt veel respect gehad voor onze keuzes. Dit gaf ons veel vertrouwen. Dank je wel!
  Hartelijke groet, Floor

 10. An schreef:

  Lieve Marion,

  7 maanden geleden heb je ons fantastisch begeleid bij onze thuisbevalling te Rotstergaast (niet bij de deur!).
  Als Belgische ben ik niet vertrouwd met het thuisbevallen; een bevalling gebeurt er ‘standaard’ in het ziekenhuis onder begeleiding van een gyneacoloog.
  Desondanks was het mijn diepste wens om voor ons tweede kindje het gebeuren zo natuurlijk en fysiologisch mogelijk te laten verlopen binnen de intimiteit van ons gezin. Dankzij jouw warmhartige ervaring en niet loslatende steun is ons vertrouwen tijdens de zwangerschap zo gegroeid dat we er helemaal klaar voor waren op de grote dag!
  Gelukkig wou je voor ons de nodige kilometertjes afleggen ookal was er kans op een snelle bevalling.
  Verder apprecieerden we ook dat de formaliteiten (benodigdheden checken, meten, wegen,…) niet op de eerste plaats kwam maar wel het welzijn van iedereen in huis.
  Of we nog niet voldoende gezegend waren door de vlotte bevalling (letterlijk tussen de soep en de patatten) kregen we als extra kadootje ook nog de ondersteuning van jouw zus Wilma tijdens de kraamweek. Ze hield de boel hier draaiende alsof we haar eigen kinderen waren. Wat een heerlijkheid om haar erbij te hebben! Ze bezorgde onze oudste dochter de tijd van haar leven.

  Waar ik bij mijn dochtertje nog dacht dat thuisbevallen toch ‘niet meer van deze tijd was ‘wegens een risico en ‘wat een vuile bedoening’ etc., en kraamzorg ‘overbodig’ is (die lakens hoeven echt niet elke dag gewassen te worden en dat dagboek vol cijfers over gewicht en poepluiers ingevuld) ben ik nu de pleiter voor thuisbevallen maar dan wel onder goede begeleiding van Marion en Wilma waar de klemtonen wel liggen waar ze horen te liggen!

  Dankbare groet,
  An en Douwe, kleine Nore en Hidde

 11. Anne schreef:

  Lieve Marion,

  Wat ben ik blij dat ik voor jouw begeleiding bij de zwangerschap en geboorte heb gekozen. Je hebt me altijd het vertrouwen gegeven dat mijn lichaam precies weet hoe het een kindje moet maken, dragen en baren. Ik heb me daardoor de hele zwangerschap geborgen en veilig gevoeld. Als ik toch ergens onzeker over was, dan wist jij me met een paar woorden weer (zelf)vertrouwen te geven. Mede hierdoor heb ik een hele goede zwangerschap gehad.

  Wanneer ik terug denk aan de geboorte dan ontroert dat mij nog steeds; wat een ongelofelijk krachtige, intense en magische ervaring was dat! Wout en ik waren een echt team en mijn lichaam heeft het zonder enige interventie gedaan. Als ik er toch even doorheen zat hoefde ik maar naar je te kijken en dan wist ik dat het goed ging, precies zoals het hoorde te gaan. Jouw rustige aanwezigheid zorgde ervoor dat ik mijn lichaam vol vertrouwen kon volgen.
  Ik heb bewondering voor de manier waarop jij, met een enkel woord of gebaar, zoveel vertrouwen weet te geven. Dankjewel dat jij me precies de begeleiding hebt gegeven om in geborgenheid en op eigen kracht mijn lieve kleine Rekel het leven te schenken.

  Warme groet,
  Anne, Wout en Rune Rekel

 12. Jette schreef:

  Lieve Marion,
  Wat ontzettend fijn dat je de geboorte van ons tweede kindje wilde begeleiden. Jouw vertrouwen in de kracht van het vrouwelijk lichaam om te kunnen baren (zonder ingrepen) heeft mij enorm gesteund tijdens de bevalling. Dankzij jouw deskundige hulp konden we in deze gekke Corona-tijd gewoon thuis bevallen van een gezonde jongen van ruim 9 pond. Mede daardoor hebben wij een rustige, blije en tevreden baby en had ik zelf een voorspoedig herstel na de bevalling. Ik wens iedere vrouw een zelfde soort ervaring toe.
  Ontzettend bedankt voor alles Marion, zet dit mooie werk voort!
  lieve groet,
  Jette & Ignasi

 13. José schreef:

  Lieve Marion,

  Ik wil je onwijs bedanken voor wie je bent. Als mens, als verloskundige, als lactatiekundige.. dankjewel dat ik met mijn 38 weken zwangerschap nog naar jou mocht overstappen en dat jij me het vertrouwen en de rust hebt gegeven die ik nodig had. Meteen al bij het eerste telefoongesprek voelde het goed, ik had weer zin in de bevalling (door alle corona ellende keek ik er tegenop). Toen we elkaar zagen werd mijn gevoel alleen maar bevestigd: overstappen naar jou, zo laat in de zwangerschap nog was the best choice ever. Ik heb mede dankzij jouw vertrouwen in mijn kunnen mijn droombevalling gekregen, handsoff in bad (met de kinderen erbij!). Daar was Yinthe dan, en het hele gezin was erbij! Tijdens onze gesprekken heb je me laten inzien dat dat iets was wat ik diep in mijn hart graag zou willen en wat ook gewoon kon.

  In de kraamweek waren jij en Arieneke een prachtig team die mij enorm hebben versterkt. Mijn zelfvertrouwen heeft een flinke boost gekregen! Moeder en kind zijn een topteam als je durft te vertrouwen op dat geweldige moedergevoel dat je erbij krijgt. Jullie hebben mij geholpen daarop te vertrouwen en daarmee heb ik vorige (minder fijne) kraamweken een plekje kunnen geven. Nogmaals super bedankt! Ik gun iedere (toekomstige) mama zo’n geweldig team om zich heen tijdens zo’n levensveranderende gebeurtenis.

  Ik hoop dat we elkaar nog eens tegenkomen. Je bent een inspirerende vrouw (ik bewonder je enorme liefde voor je vak en hoe je staat voor jouw eigen visie daarbinnen). Bij een evt volgende zwangerschap weten we je te vinden!

  Groetjes Jose

 14. Wilma schreef:

  Lieve Marion,

  Wat ontzettend fijn dat er een verloskundige is zoals jij. Een prachtig mens, een uit duizenden.

  Wat heb jij mij een vertrouwen gegeven dat ik in mezelf moest geloven.
  Jou luisterend oor, je wijsheid, humor en positiviteit gaven mij dan weer het vertrouwen dat het goed was.

  Zonder jou had ik/wij niet zo mooi kunnen terug kijken op de bevallingen van Kjelt, Yinte en Feije.
  Dank je wel voor alles, voor wie je bent.

  WIj hopen dat je nog vele jaren je mooie beroep kan uitoefenen en nog vele vrouwen hetzelfde vertrouwen kan geven wat je bij mij/ons hebt gedaan.

  Misschien dat we elkaar nog eens treffen.
  Het ga je goed lieve Marion.

  Johan, Willma, Kjelt, Yinte Feije.

 15. Anna en Gart schreef:

  Lieve Marion,

  Wat een intens proces! Zo op ons gezamenlijke reis. De “late instap’ bij jou als verloskundige, de opmaat naar de bevalling, uiteraard de bevalling zelf en ook de ontmoetingen erna. Het voelde vanaf het eerste telefoon gesprek gelijk zo goed en vertrouwd bij je.
  Je stiltes, je rust en je eigen kijk op bevallen, moederen en je houding binnen de ‘professionale’ zorg wereld.
  Ik bewonder je standvastigheid hierin en werkt inspirerend!
  Ook al zie in ook de moeite en de pijn die het je kost. Verlies het niet! Want voor mij is het zo kostbaar.

  Ik ben, met andere woorden, je zo dankbaar! En samen met mij ook Gart.
  Dankbaar dat je mijn verloskundige en vroedvrouw (eventjes: wroet-vrouw) mocht zijn, de Marion, het mooie wezen bij mijn bevalling en inwijding in mijn moederschap.
  Dankbaar voor je rust en voor je vertrouwen in mij als vrouw en moeder in wording. Een fantastisch geschenk dat ik ook in mijn verdere leven met mij mee zal dragen.
  Nadat je grootste klus geklaard was heb ik jouw zorg, samen met dat van Arieneke als bijzonder liefdevol ervaren.
  Dankbaar voor jullie aanwezigheid, voor jullie ‘stille’ zijn, mij alle ruimte gevend om te mogen ontvangen. Mooie mensen tijdens de mooiste – en meest intense! – tijd van mijn leven.
  Nogmaals: dank!!

  Heel veel liefs, Anna.

 16. Marloes schreef:

  “De natuur heeft nooit haast…toch is alles altijd perfect en op tijd geregeld”.

  Lieve Marion,

  Deze tekst vonden wij erg van toepassing op jouw kijk op het leven en op onze zwangerschap en bevalling!

  Wat zijn we blij dat we jou hebben leren kennen.

  Wat knap dat je ondanks de wirwar aan regels toch zo ontzettend op je intuïtie bent blijven vertrouwen en dat jij vertrouwt op de intuïtie van de barende vrouw. Dat heeft ons het laatste zetje vertrouwen gegeven om weer van onze intuïtie uit te durven gaan.
  En we kunnen het nu zeggen: het werkt fantastisch!

  We kijken terug op een prachtige bevalling waarbij we veel zelf hebben gedaan en waarbij jij op tijd was om ons te ondersteunen bij het laatste stukje: de natuur regelt alles op tijd.

  En jou woorden ‘zorg dat je je baby voedt en dat je slaapt’ de rest is niet van belang (behalve als je moeder-gevoel zegt dat er wat is met je baby) hebben ons ook goed gedaan.
  Je bevestigd onze ideeën Zo fijn!
  Heel veel dank voor de begeleiding en het delen van jouw inzichten bij de zwangerschap en bevalling en tijdens de kraamtijd!
  Lieve groetjes van Marloes en David.

 17. Ilse schreef:

  Lieve Marion,

  Wat een prachtige ervaring zijn wij rijker. Hoe vinden we nu de juiste woorden voor zoiets groots? We zijn je zo dankbaar dat je met jouw kennis en ervaring onze bevalling thuis hebt begeleid. Je hebt ons onze eigen kracht laten voelen en je ervaring ingezet waar het nodig was. Alle lof voor je visie en wijsheid. Ook de naadloze samenwerking van jou en Arieneke de kraamzorg was fantastisch. Als we het over konden doen zouden we niks anders doen, het was perfect!! We hopen over een paar jaar een tweede kindje weer zo mooi te mogen verwelkomen met jou.

  Lieve groet,
  Martin, Ilse en Jelte

 18. Marion schreef:

  Lieve Marion,

  Ik ben zó blij dat jij er bent. Ik zie hoe uniek je bent. Als mens, als verloskúndige.
  Dankbaar voor het prachtige proces wat we samen met jou mee maakte. Een beweeglijk proces op allerlei manieren.
  Eén van jouw aller beste kwaliteiten is lusiteren.
  Naar ons, naar mij en naar ons kindje.
  Met z’n vieren hebben we dit gedaan.
  Tijdens de baring wás je er voor me. Van vrouw tot vrouw.
  Oer moeder.
  Bizar wat een wending ons verhaal kreeg, op allerlei manieren. Ik ben zó blij dat jij er bent. Ik zie hoe uniek jij bent. Ik zie hoe log het ziekenhuis systeem is en hoe klein wij dan zijn. Toen ik deze twee vrouwen zag (beeltje van twee vrouwen) wist ik dat ze naar jou toe wilden.
  Als herinnering aan dat wat je voor mij, en vast en zeker voor meerdere vrouwen hebt, en zult gaan betekenen in de toekomst.

  Alle liefs, ook van Jan Mark en Frije, Judith

 19. Louise schreef:

  Lieve Marion,

  Wat ben ik blij dat ik zo eigenwijs was om jou te vragen bij mijn bevalling. De afstand was wat groot maar gelukkig was je erbij om mij bij te staan en te helpen. Toch best een groot kereltje, en wat een verschil met mijn eerste bevalling. Ik ben zo blij met mijn keuze, en zo dankbaar… dankzij jou ervaring en rust zonder kleerscheuren bevallen.
  Kon me geen fijnere Verloskundige wensen

  Liefs,
  Louise en baby Måns

 20. Mathilde schreef:

  Lieve lieve Marion,

  Niet wetend waar te moeten beginnen… Wat zijn we blij dat jij op ons pad bent gekomen. Ik voelde direct zoveel warmte en wijsheid bij je en bovenal een enorm vertrouwen; wij in jou als verloskundige en jij in mijn lijf en ons kindje. Wat een verademing om onder jouw vleugels terecht te zijn gekomen!

  Dankzij jou hebben we, na een eerdere keizersnede, nu een prachtige watergeboorte thuis mogen meemaken. Dit dragen we ons hele leven met ons mee!

  Wauw wat een heftige, maar intens mooie en vrije geboorte is dit geweest. Jouw aanwezigheid was zo ontzettend welkom en fijn. Je was zo vol vertrouwen in het proces, dat je zonder interventies, mij mijn lichaam liet volgen. Ik kan nog steeds niet geloven dat dit ónze geboorte ervaring is en dat we Ronja zo’n zachte liefdevolle start hebben mogen geven!! Het was nog mooier dan ik had durven dromen… We did it! Een watergeboorte thuis na een keizersnede, wij drieën (jij, Martijn en ik), als enorm krachtig team.

  Marion, ik hoop dat je blijft strijden voor een vrije geboorte voor iedere vrouw. Wat is het belangrijk dat er verloskundigen zijn zoals jij… Het is geen makkelijke weg die je kiest, maar het werk wat je doet is levensveranderend en zo nodig!

  Heel veel liefs,

  Martijn, Mathilde, Ole en Ronja

 21. Anna Dieke schreef:

  Lieve Marion,

  Bedankt voor je begeleiding bij de zwangerschap en thuisbevalling van Anne.
  Bij de geboorte van Janneke had ik al een hele goede zwangerschap en bevalling, maar deze bevalling was nog mooier! Heerlijk ontspannen (tussen de weeën door) en voordat ik het wist had ik een wolk van een zoon gebaard.

  Jouw werkwijze is vooral het gevoel volgen en doen waar we voor zijn gemaakt, zonder alle poespas die we er als mens bij hebben verzonnen. Deze werkwijze gaf mij vooral rust en vertrouwen, je was erbij en liet me bevallen hoe ik dit wou en waar ik dit wou. De geweldige oerkrachten die vrijkomen tijdens een bevalling is voor mij nog steeds bijzonder, achteraf lijkt het alsof het niets is, maar ik heb toch maar mooi twee kids gebaard.
  Ik kan me geen betere verloskundige voorstellen en bij alle bevalverhalen die ik hoor wordt dit weer opnieuw bevestigd.

  Ik wil ook Arieneke bedanken voor de goede ondersteuning tijdens de bevalling en de fantastische kraamweek die we hebben gehad!

  Groetjes,

  Ate-Anne, Anna Dieke
  Janneke en Anne

 22. Marion schreef:

  Lieve Marion,

  Nogmaals héél héél erg bedankt voor jouw geweldige, vertrouwde én liefdevolle begeleiding.

  Je hebt mij twee keer kunnen laten ervaren hoe prachtig én krachtig bevallingen kunnen zijn.

  Daarom deze ‘gouden verbinding’ voor jou.

  Liefs, Romy

 23. Hillie Bosma schreef:

  Lieve Marion,

  Wat hebben wij een fijne zwangerschap en kraamtijd met jou gehad. Dankzij jou begeleiding zijn wij allemaal in goede gezondheid thuis gekomen. Wat ben jij ontzettend deskundig en betrokken, geen vraag of tijdstip is te gek en jij bent altijd bereikbaar. Wij zijn jou ontzettend dankbaar en kijken met een warm gevoel terug op deze bijzondere tijd.

  Heel veel liefs van Jort, Hillie en Evelien.

 24. Marion schreef:

  Lieve Marion

  We willen je heel erg bedanken voor de begeleiding en het vertrouwen tijdens onze zwangerschap, geboorte en de tijd erna.
  Wat gaf het een rust om een vroedvrouw te vinden die geloofde in mij als vrouw, mijn lijf en mijn gevoel.

  De kinderen zijn een prachtige ervaring rijker die ze hun hele leven bij zich zullen dragen.

  Ik hoop dat je nog veel jonge vroedvrouwen mag inspireren zodat onze meiden ook vol in vertrouwen later hun kinderen mogen baren.

  Warme groet,
  Roos Julia Tijmen Sofie Sjors en Floor

 25. Jan en Amarins schreef:

  Van een prille zwangerschap tot een prachtige dochter. Een prachtige reis die wij de afgelopen maanden samen met jou hebben afgelegd.

  Jouw adviezen waren ontzettend waardevol en hebben ons geholpen de juiste keuzes te maken en een goede kijk op zaken te hebben.

  Adviezen die wij zieker ter harte hebben genomen.

  Helaas uiteindelijk geen thuisbevalling, maar ondanks dat kijken we erg tevreden op alles teurg. Het resultaat: een wolk van een dochter die in het mooie Suwald mag gaan opgroeien. Voor ons een “Lotte’ uit de loterij en een geluk dat we graag willen delen. Vandaar een poging met dit kraslot.
  Bedankt voor alles!
  Jan, Amerins en Lotte.

 26. Wietze en Christa schreef:

  Marion,

  Bedankt voor de begeleiding tijdens mijn zwangerschappen. Wij konden met al onze vragen bij jou terecht. Je hebt veel kennis en ervaring. Een echte deskundige.

  Je zei dat de bevalling van onze tweede een feestje zou worden. Daar heb je gelijk in gehad. Het was een prachtige korte thuisbevalling. De pijn is erg meegevallen. Onze zoon is prachtig!

  Tot ziens!
  WIetze en Christa

 27. lytsepoppe schreef:

  Lieve Marion,

  Bedankt voor alle goede zorgen, het vertrouwen en begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling.
  Je bent een verloskundige met onwijs veel ervaring die mensen het vertrouwen geeft in wat ze al niet kunnen.
  Jij laat je niet snel uit het veld slaan.
  Mooi om te zien met hoeveel passie jij je werk uitvoert.

  Lieve groetjes,
  Niels, Lolkje en Marlou.

 28. Wieteke schreef:

  Lieve Marion,

  Wat mochten wij een prachtige tijd met jou beleven.
  Samen op weg tijdens zwangerschap waarin je super was in je begeleiding en luisterend oor.
  Wat was er een fijne klik tussen ons.
  De bevalling verliep prachtig in alle rust en naar onze wensen.
  Je werkwijze en vertrouwen in het proces van zwanger zijn en baren is prachtig en goed.
  Op 17 juli mochten we toen onze prachtige dochter Rebekka ontvangen en in ons gezin verwelkomen.
  Samen met jou en Wilma als kraamverzorgende mochten we in een fijne kraamweek genieten van ons gezin, en dat doen we nog steeds nu.

  We hopen dat veel anderen ook deze ervaring met jou mogen beleven.
  De liefde en passie voor je vak straalt door in je hele aanpak, you are one in a million!

  Groetjes van Kees,Wieteke, Ruben, Thirza,Jesse en Rebekka

 29. Coosje schreef:

  Bovenste beste lieve Marion,

  Wij zijn zóóó blij met jou!
  Voor ons ben je er 1 uit 1000 en.!

  Bedankt voor je luisterend oor, adviezen, het meedenken, het meegenieten van ons gezin.
  Bedankt dat je ons terzijde stond bij het verwelkomen op deze wereld van Figo en Carlijn, we hadden ons geen betere verloskundige kunnen wensen met al je wijsheid, elke keer weer indrukwekkend!

  Liefs,
  Welmer en Coosje.

 30. Geeske Groos schreef:

  Lieve Marion,

  Bedankt voor je begeleiding tijdens de zwangerschappen en bevallingen van mijn drie dochters. Met twee zwangerschappen heb ik tot 42 weken moeten wachten en jij was er voor mij als ik het even niet meer zag zitten. Alle drie de bevallingen heb ik thuis mogen meemaken. ik vond het pittig maar door jou aanwezigheid, en die van mijn vriend heb ik het goed kunnen volhouden.
  Vooral de laatste bevalling was prachtig. Dat is vandaag 1 jaar geleden.

  Nogmaals bedankt.

  Groetjes, Eedsger en Geeske, Myrthe, Elyne, Yinhte

 31. lytsepoppe schreef:

  Lieve Marion,

  11 januari 2018 is onze mooie zoon Lewis geboren. Liggen op bed met mijn ogen dicht en de weeën die om de minuut kwamen, was ik in de volle concentratie aan het luisteren. Daar hoorde ik een auto aankomen rijden, de motor sloeg uit en de deur ging open. Ik hoorde heel goed iemand naar de voordeur lopen. De deur ging open en weer dicht. En toen hoorde ik je stem, wat was ik blij dat je er was!
  Het was tenslotte mijn eerste bevalling en ik wist niet wat mij te wachten stond. Je moest lachen, “I woke up like this” stond op mijn pyjama. Ik moest ook lachen, het was een relaxte en gemoedelijke sfeer (vond ik buiten de krampen door). Toen de persweeën begonnen had ik de steun van Eddy, jou, Gretha en mijn moeder. Nog één keer zei je….en daar was hij dan. Lewis Tawan Westra die in jouw handen werd verwelkomt op deze wereld.
  Ik wil jou ontzettend veel bedanken voor jou aanwezigheid.
  Ik heb de bevalling als een hele mooie en bijzonder iets ervaren, en daar heb jij ook een grote rol in gespeeld.
  Je bent een fantastische vrouw in je vak, en buiten dat om ook super bijzondere vrouw. It’s a privilege to know you!

  Nogmaals bedankt, en moge er nog zat kindjes daar jou verwelkomt worden.
  Heel veel liefs, Larissa

  Baie dankie

 32. Janneke van der wal schreef:

  Lieve marion,

  Wat ben ik blij dat ik door jou ben begeleid tijdens mijn zwangerschap en mijn bevalling. Je bent een lieve vrouw en je bent een hele grote steun voor mij geweest.
  Bedankt voor alles wat je hebt gedaan.

  Groeten Janneke en Tom

 33. Julia schreef:

  Beste Marion,

  Bedankt voor je goede begeleiding tijdens de zwangerschap en je rustige aanwezigheid tijdens de bevalling. Tijdens de zwangerschap nam je alle tijd voor de controles en gaf je goede uitleg en inzichten over alle aspecten van de bevalling en zwangerschap waar we nog wat van wilden weten. Je was bereid om je aan onze wensen aan te passen, ook als deze niet perse jouw voorkeur hadden. De bevalling was een fijne ervaring, waarbij je het proces nauwlettend vanaf een afstandje in de gaten hield en mij bemoedigende woorden toesprak als ik die kon gebruiken. Het was een ‘hands-off’ bevalling, zonder dat ik daar specifiek om gevraagd had, maar wat was het een mooie ervaring om helemaal zelf een kindje ter wereld te zetten, zonder enige interventie, slechts met bemoedigende woorden en de wetenschap dat alle vaardigheden aanwezig waren om eventuele problemen te ondervangen.
  Dank je wel en hopelijk nog eens tot ziens!

  Groetjes, Harmen en Julia

 34. Lutske schreef:

  Lieve Marion,

  Wat had ik graag 1 van mijn bevallingen samen met je willen doen. Het liep echter in mijn geval steeds anders. Ben heel blij dat ik bij mijn laatste zwangerschap mijn eigen pad gekozen heb en daar heb je mij uitstekend in begeleid! Altijd open en eerlijk, vertrouwen in de vrouw en een vriendelijk persoon die de echte kennis nog aan boord heeft, dat ben jij Marion!

  Groeten
  Marten, Lutske, Minke, Nienke en Anniek van Houten

 35. Elisabeth schreef:

  Hallo Marion,
  Inmiddels is onze jelte vandaag alweer 9 weken jong, en denk nog geregeld terug aan de zwangerschap, onze afspraken en natuurlijk de bevalling. Wat heb je ons goed geholpen, door jouw rust en aanwezigheid gaf je ons het gevoel dat alles goed kwam. Je stond letterlijk dag en nacht voor ons klaar waarbij we ons gehoord voelden. Mede door jouw deskundigheid en rust (vooral ook het ‘laten’ en niet meer doen dan noodzakelijk) hebben we een snelle maar mooie thuis bevalling gehad waarbij ik puur naar mn eigen lichaam heb leren luisteren en de natuur haar gang heb laten gaan.

  Lieve Marion,
  Nogmaals onwijs bedankt voor je goede begeleiding!
  Groetjes Johan, Elisabeth en Jelte

 36. Esther en patrick schreef:

  Lieve Marion,

  Bij deze willen wij je heel erg bedanken, voor de goede zorg,vertrouwen en zeker de goede begeleiding tijdens de zwangerschappen en bevallingen.
  De liefde voor het vak verloskundige heb ik nog niet bij een andere verloskundige zo intens kunnen zien als bij jouw.
  Je bent en blijft voor ons een topper..

  Lieve groetjes Patrick, Esther, Demi en Dexx

 37. Betty schreef:

  Lieve Marion

  We willen je nog graag bedanken voor je goede zorgen je hebt ons weer super begeleid. Dankjewel lieve marion Wat was het een snelle bevalling. Onze Rinse is nu inmiddels 4 maanden jong. Hij is echt een lekker druk mannetje en wil graag alles zien en graag aandacht hebben
  Liefs Koop Betty Wilko en rinse

 38. Ana Koopmans schreef:

  Lieve Marion

  Wat ben ik blij dat ik door jou ben begeleid tijdens mijn zwangerschap en mijn bevalling. Je bent een prachtige lieve vrouw en je bent een helle grote steun voor mij gewest.
  Bedankt dat je doet je vak vol met liefde en dat je zo grote steun bent en ook altijd positief. Groetjes Ana, Alex, Donna en Daisy

 39. Annemieke schreef:

  Lieve Marion!

  Wat was je voor ons een grote steun! Door jou ging ik in mijn eigen lichaam geloven wat uiteindelijk resulteerde in een prachtige bevalling. Ik had het echt niet anders gewild! Dankjewel Marion voor de steun en alle wijsheden! We keep in touch

  Groetjes Robert Annemieke en Dominique

 40. Bianca schreef:

  Lieve Marion,

  Als we op het spreekuur zijn voelde ik je liefde, betrokkenheid en aandacht voor ons en het kindje. Allemaal vanuit passie voor het vak en verwondering voor de natuur.
  Tijdens de bevalling heb je ons onvoorwaardelijk gesteund en dat maakt jou en jouw werkwijze erg uniek! Je bent een aanwinst in de geboortezorg!

  Bedankt en tot een volgende keer!
  Liefs, Marco, Bianca en Arthur

 41. Martine Dijkstra schreef:

  Zeer fijne verloskundige die je veel zelfvertrouwen geeft en ikzelf heb een zeer fijne bevalling gehad.
  Ook zeer fijn dat Marion lactatiedeskundige waardoor ik nu alweer bijna 12 maanden borstvoeding geef. Ik kan alleen maar positief zijn over Lytse Poppe.

 42. Janneke schreef:

  Hoi Marion,

  Wat sta jij op een mooie manier in het leven! Je hebt vertrouwen en dat geeft vertrouwen. Niets moet en heel veel mag. Je stimuleert om eigen keuzes te maken: niet doen ‘omdat het zo hoort’ maar wat het beste voelt.

  Ik ben erg dankbaar dat jij mijn verloskundige was! De zwangerschap en bevalling verliepen heel ontspannen en op een manier zoals het voor mij goed voelde, dankzij jouw begeleiding. Het was een zeer bijzondere ervaring.

  Oan’t sjen!

  Janneke

 43. Deborah bruijs schreef:

  Lieve marion
  Wat ben ik ontzettend blij dat we jou hebben leren kennen.
  Wat een bijzondere vrouw ben je.
  Zo mooi en met zo veel liefde hoe jij je werk doet.

  Wij willen je nogmaals bedanken voor deze mooie tijd, die we samen met jou hebben mogen beleven

  Hele dikke knuffel van ons Allemaal

 44. Elisabeth schreef:

  Lieve Marion,

  Eindeloos kan ik blijven schrijven, om je alles te zeggen. Alle woorden kwijt te kunnen om je te bedanken! Voor de fijne consulten, waarin je altijd oprechte aandacht had en liet merken dat je geeft om ‘je vrouwen’ en het nieuwe leven in hun buik. Wat voelde ik me bij jou thuis! Na afloop kon ik altijd heerlijk een poosje nakauwen op onze gesprekken en je prikkelende woorden die voortkomen uit wijsheid, bevlogenheid en toewijding. Wat heb ik daarvan genoten en wat heeft het me gesteund. Tijdens de bevalling werd ik alleen al rustig van het idee dat jij er was. Je bent een moedige strijdster met een open vizier. Bedankt voor wie je bent en bedankt dat je er was: op dat speciale moment dat we Wytse mochten verwelkomen in ons leven!

  Anton, Elisabeth, Ymkje en Wytse

 45. Barbara Lagendijk schreef:

  Lieve Marion,
  Wat zijn we blij dat we samen met jou deze reis hebben mogen maken. Jij hebt ons vertrouwen gegeven op de momenten dat we dat het meest nodig hadden.
  Bedankt dat je ons zelf keuzes hebt laten maken, dat we zelf moesten/mochten nadenken en bedankt dat we je hebben leren kennen.
  Voor ons een heel bijzondere ervaring.
  Nu en voor altijd met elkaar verbonden.
  Blijf dicht bij jezelf; dat verdien je.
  Liefs, Jurjen, Barbara en Daan

 46. Laura schreef:

  Lieve Marion,
  Wij willen jou bedanken voor al jouw steun en goede zorgen tijdens de zwangerschap en de bevalling! Ik wist niet waar ik wilde bevallen (in het ziekenhuis of thuis) maar die keuze liet je aan mij over en dat vond ik prachtig. Uiteindelijk ben ik thuis bevallen en heb je me super goed ondersteunt en wist je precies wat ik op dat moment nodig had. Dank je wel! Mocht ik ooit weer zwanger worden, dan komen we zeker bij jou terug!
  Liefs van Mark, Laura, Thijmen en Leanne

 47. Eveline schreef:

  Lieve Marion,e

  Ontzettend blij ben ik dat ik jou heb getroffen als verlostkundige. Jou visie en werkwijze passen helemaal bij mij.
  Ik kijk tevvreden terug op een goede zwangerschap en een pittige bevalling.

  Groetjes Eveline

 48. Femke schreef:

  Lieve Marion,

  Onze Hidde is alweer 12 weken oud en we genieten intens van onze kleine man! Dankzij jouw begeleiding hebben we een onbezorgde zwangerschap gehad. We hebben veel gesproken over onze wensen en ideeën qua bevalling, hierdoor wisten wij precies wat wij wilden en wat wij (ongeveer) konden verwachten. Toen Hidde zich meldde en ik aangaf dat ik je nodig had, kwam je meteen. Geen gedoe met weeën timen, ik vertrouwde op mijn lichaam en jij daarom ook. Samen met Justina en Hendrik was je precies wat ik nodig was. Iedereen was kalm, iedereen was rustig en ondanks dat het pittig werd, bleef je mij aanmoedigen zonder door te laten schemeren dat het wel erg lang duurde. Wij hebben de bevalling als ontzettend mooi ervaren en kunnen je daarvoor niet genoeg bedanken!

  Veel liefs van Hendrik, Femke en Hidde

 49. Jolanda schreef:

  Dank je wel voor je fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling van ons derde kindje. Je neemt echt tijd om te luisteren naar wat er speelt, breder dan alleen de meetbare zaken. We hebben tijdens de controles fijne gesprekken gehad over wat mij bezig hield in het dagelijkse leven of in het geboorteveld.
  De bevalling was weer echt een geboortefeestje waarvoor ik jou met veel liefde heb uitgenodigd om aanwezig te zijn. Ik ben blij dat je dit ook echt als een uitnodiging hebt ervaren. Allebei zijn we in de loop van mijn bevallingen gegroeid en de groei zat deze keer wel in de komst van de placenta. Niet iets willen doen, maar gewoon wachten en mijn lijf en intuïtie volgen.
  Ik wens iedere zwangere jou als verloskundige toe, maar dan zou je het wel erg druk krijgen 😉
  Dank je wel voor alles wat je deed en vooral niet deed. Ik wens je toe dat je mag blijven groeien en samen met andere verloskundigen een prachtig liefdevol netwerk mag opzetten waarin prachtige kindjes geboren worden.

 50. Agnetha schreef:

  Lieve Marion

  Ook deze keer de begeleiding weer als heel prettig ervaren. Deze keer ging het gelukkig wel wat sneller als de eerste keer en ook fijn thuis kunnen bevallen. Een vrouw met een grote passie voor haar werk met een grote know how en zonder teveel poespas. Heel erg bedankt en tot ziens! Liefs Martin Agnetha Nick en Danny

 51. André, Renske en Marije schreef:

  Vorig jaar is onze prachtige dochter geboren. Een heel lief, vrolijk, tevreden, enthousiast meisje. Ze lacht de hele dag, we genieten volop van ons gezinnetje.
  Tijdens de zwangerschap heeft u ons goede, nuttige informatie gegeven over de zwangerschap en de komende bevalling. De gesprekken waren prettig.
  Door complicaties hebben we de bevalling zonder u moeten doen.
  Eenmaal thuis met onze geweldige dochter, kwam u na een tijdje bij ons langs. Uw nazorg was prima.
  Bedankt voor alles.

 52. Roel, Desiree en Devi Ananda Beusen schreef:

  Lieve Marion,

  Wij hebben heel bewust voor jou als verloskundige gekozen en we hadden geen betere keuze kunnen maken! Ons contact was vanaf het begin erg prettig en we voelden direct een goede klik. We keken altijd uit naar onze bezoekjes want we hadden altijd interessante gesprekken en al onze wensen sloten perfect aan bij jouw werk- en zienswijze. Je bent enorm kundig en wij hebben veel respect voor de manier waarop jij je werk doet en de manier waarop je dit ook uitdraagt.

  Ik wilde een natuurlijke thuis-badbevalling waarin jij er zou zijn als het nodig was, maar verder op geen enkele manier zou ingrijpen. En zo is het ook gegaan. De bevalling was erg mooi, ik stond in mijn kracht en zat in mijn eigen wereld. Jij bleef afzijdig en je hebt alleen aanwijzingen gegeven toen het ook echt nodig was en waardoor ik uiteindelijk op de baarkruk ben bevallen van onze dochter. Het is een bevalling geworden waar ik met veel liefde en trots op terug kijk.

  De begeleiding na de bevalling, onder andere van de borstvoeding was ook van onschatbare waarde.

  Ik ben enorm dankbaar voor je onvoorwaardelijke steun, liefde en toewijding.

  Dankjewel!

  Veel licht en liefde van ons
  Roel, Desiree en Devi Ananda

  Sat Nam 🙂

 53. Daisy Jansen schreef:

  Hallo Marion,

  Alweer bijna 4 weken geleden is onze prachtige zoon Mark geboren met jou hulp en die van je zus (wilma). Wil jullie op deze manier ook nog even bedanken voor de steun tijdens de bevalling maar ook alle informatie tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

  Ondanks dat ik heel angstig was voor de bevalling heb je me rustig kunnen houden waardoor alles is goed gegaan. Ons kindje doet het super (is al weer flink gegroeid) en we zien je snel weer voor de nacontrolle!

  Groetjes Daisy, Peter & Kleine Mark.

 54. Anke schreef:

  Lieve Marion,

  Het is ondertussen alweer 4 maandjes geleden, maar toch wilde ik je ook via deze wijze nog mijn dank betuigen voor de fantastische wijze waarop je hebt aangevoeld wat wij nodig hadden voor, tijdens en na de bevalling.
  We hebben al met al echt de meest mooi denkbare bevalling gehad; ik vind het eigenlijk alleen jammer voor jou dat je er niet bij was haha. Dat het zo snel ging heeft ons beiden wat overrompeld, maar ik herinnerde me nog al te goed jouw woorden dat het in zo’n situatie “alleen maar aanpakken en warmhouden” was. En tijdens de bevalling heeft dat er mede voor gezorgd dat mijn hoofd zo rustig bleef 🙂
  Na de bevalling hebben we gezellig met z’n allen op de placenta gewacht (totaal zonder stress, hoewel het wel wat lang duurde). Maar het allerfijnste was uiteindelijk toch wel dat je ons zo goed aanvoelde, de lijstjes hebt gelaten voor wat ze waren en ons daarna alleen hebt gelaten…
  En het feit dat ik je op Kerstavond én Eerste Kerstdag (en als het nodig was wellicht nog wel vaker) heb kunnen bellen ivm een mogelijk beginnende borstontsteking was zó fijn! Uiteindelijk viel het gelukkig mee, maar de tips en geruststelling heb ik zeer gewaardeerd (empowerment is iets wat jij ontzettend goed kan).

  Groetjes, Anke

 55. Johanna schreef:

  Lieve Marion,

  Ook via deze weg wil ik je graag bedanken. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren met hoeveel liefde, moed en passie jij verloskundige bent. De manier waarop je mij en mijn man hebt bijgestaan tijdens het proces van zwanger zijn en bevallen heeft ons veel gebracht.
  Na elk spreekuur vertrokken wij vol vertrouwen en vol verwondering over het groeiende kindje in mijn buik. Zelfs met ruim 41 weken zwangerschap stelde je ons gerust en konden we geduldig zijn en wachten op het moment dat onze zoon zelf klaar was om geboren te worden.
  En toen kwamen de weeën. Je kwam bij ons thuis en zat rustig in de hoek van de kamer te kijken hoe ik ze samen met mijn man opving. “Prachtig” zei je elke keer als we zijn hartje hoorden kloppen. Hierdoor wist ik dat het goed ging. Na 15,5 uur kwam onze zoon Tobias ter wereld, bij ons thuis in de badkamer. Met veel trots en dankbaarheid kijk ik terug op mijn bevalling.

  Het was een zegen dat we dit proces met jou erbij mochten doen. Stiekem kijk ik nu al een beetje uit naar een volgende zwangerschap.

  Lieve groetjes van Filip, Johanna en Tobias

 56. Wietse & Baukje schreef:

  Lieve Marion,

  Bijna een jaar geleden 13 feb. 2015 heb jij ons bij gestaan bij de bevalling van onze jongste dochter.
  Het werd een prachtige thuisbevalling.
  Ik wou heel graag thuis bevallen, alleen dacht mijn man er wel een beetje anders over 😉
  Maar toch is onze kleine meid prachtig thuis geboren en wat vond ik, maar ook zeker mijn man het geweldig.
  Heerlijk thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

  Onze oudste dochter werd 4 1/2 jaar geleden na heel wat uren alsnog in het ziekenhuis geboren.
  Maar ook daar heb je ons thuis super goed in begeleid, je liet de keus aan ons om toch naar het ziekenhuis te gaan, omdat ik na zoveel uren weeen zo moe was.

  Ik heb ontzettend genoten van al die bezoekjes bij jou, ik keek er altijd erg naar uit.
  Ook nu bij de bezoekjes van onze jongste dochter kwam onze oudste elke keer mee.
  Die vond het ook erg leuk om elke keer mee te gaan en haar baby zusje weer te horen.

  Marion ontzettend bedankt voor alles en heel veel succes en plezier nog met je praktijk!!
  Je bent een topper!! En bent echt gek op je werk dat merk je in alles!

  Liefs van Wietse, Baukje, Lieke & Fenna

 57. Maurice, Anna & Rosa schreef:

  Lieve Marion,

  Door jouw steun en vertrouwen heb ik de prachtige bevalling kunnen hebben die ik iedere vrouw gun; een natuurlijke thuisbevalling met vertrouwen in mijn eigen kracht. Ik ben heel dankbaar dat je me de ruimte hebt gegeven om het op mijn manier te doen en dat interventies zoals toucheren of het versnellen van de geboorte van de placenta niet nodig waren. De keuze om halverwege de zwangerschap te switchen naar jouw praktijk is de beste keuze die we konden maken! De herinneringen aan de bevalling en de mooie gesprekken die we met z’n drieën ter voorbereiding hadden, zullen we voor altijd koesteren. We genieten volop van onze prachtige dochter.

  Duizendmaal dank voor alles!

  Maurice, Anna en Rosa

 58. Gerbrich en Gijs schreef:

  Lieve Marion,

  We willen we je nogmaals bedanken voor je fantastische begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling. Al je wijsheid heeft ons veel rust en vertrouwen gegeven. Dankzij jou heeft de geboorte van Tije thuis plaats kunnen vinden, zoals wij dat graag wilden. Fijn dat we in overleg met jou de juiste keuzes hebben kunnen maken. Wij hebben je passie, meelevendheid en de tijd die je voor ons nam als heel prettig ervaren.

  We hopen dat we in de toekomst nog een keer een beroep op je mogen doen.

  Liefs Gerbrich en Gijs

 59. Helena schreef:

  Lieve Marion,
  Graag deel ik mijn bijzondere ervaring met jou met andere gastlezers hier.

  Ik kende jou al omdat je ook een aantal kinderen van mijn zus hebt geholpen op de wereld te komen.
  Ik was ook direct zeker dat ook ik bij jou onder begeleiding wilde.
  Mijn eerste bevalling heb je fijn begeleid, helaas raakte ik naar het ziekenhuis en ben daar tot een keizersnede gekomen bij onze eerste zoon.
  Een kerngezonde jongen dus alsnog een fijne kraamtijd maar een lang herstel, zoals ik het heb ervaren.

  Toen wij ons 2e kindje verwachten wilde ik zelf erg graag alsnog thuisbevallen, mijn man stond hier wat onzekerder in.
  Door jou fijne begeleiding en vele gesprekken ook in combinatie met ziekenhuis Nij Smelinghe waren we goed voorbereid op zowel de mogelijkheid om naar het ziekenhuis te gaan of thuis te blijven.
  Eenmaal thuis begonnen de weeen en ik wist dat we veel geduld moesten hebben, maar dit viel niet mee. Met pieken en dalen ging ik dat proces door en jij was er als ik het even niet zag zitten.
  Het voelde goed om thuis te blijven en daar is dus op een prachtige wijze en in een geweldig rustige sfeer onze tweede zoon geboren.

  Deze geboorte heeft mijn ‘wond’ van de keizersnede genezen. Het zat me diep, ik wilde het zelf doen. En Dankzij jou begeleiding heb ik die prachtige geboorte mogen ervaren, het heeft mijn leven veranderd.
  En wat een ander herstel, wat een energie had ik in de kraamtijd, geweldig!

  Ik heb erg veel bewondering voor jou vak gekregen (de rust die je hebt bij de bevalling en de hectiek op de gang met belletjes etc ;)) en wens jou nog heel veel prachtige begeleidingsprocessen en geboortes toe!

  Groetjes de 4 H’s

 60. Marion schreef:

  Marion, Thank you again for guiding us during out pregnancy and birth.
  You were always able to answer out questions and reassure us in out uncertainties. Another spontaneous ‘fast’ labour and birth, and we’re so grateful to have had you by our side.
  What an experience!
  You kept us calm and encouraged us when it was needed.
  We are grateful to have had you guide us in these important events of our lives. Thank you!

  Regards, Jaap & Fiona

 61. Edwin en Antine schreef:

  Marion,

  Voor de tweede keer hebben we ervaren dat jouw werk één van je grootste passies is. Zelfs toen ik overgedragen was aan het ziekenhuis kon ik nog (telefonisch) bij je terecht voor je wijze raad. Jij kunt op een professionele manier (beargumenteerd) vaak de andere kant van een ‘probleem’ laten zien. Je hebt een positief, opgeruimd karakter. Meelevend en meedenkend. Ook zijn we erg blij dat je als lactatiekundige nog na de bevalling kon helpen de borstvoeding goed op gang te brengen.

  We wensen je heel veel fijne ervaringen in je werk en erbuiten.

  Bedankt Marion!

  Groetjes, Edwin en Antine

 62. Femke schreef:

  Lieve Marion,

  Wat een ervaring hebben wij op 20 maart 2015 gehad samen.
  Na lang in de weeën, waarin je mij gerespecteerd en aangemoedigd hebt, is Merijn uiteindelijk in het ziekenhuis geboren.
  De badbevalling lukte helaas niet, maar samen met jou heb ik het vertrouwen gehouden dat ik dit kon.
  Ik bedank je voor de wijsheid, ervaring en het bijstaan in het hele proces.

  Lieve groeten,
  Femke, Gerlof en Merijn

 63. Jildou schreef:

  Jelte,

  Hoi Marion,

  Met 20 weken zwangerschap ben ik overgestapt naar jou praktijk, dat is een goede keuze gebleken. Geen medisch ingrijpen waar niet nodig, zoals de bloedsuikertest. We hebben een mooie, bijzondere, aparte bevalling gehad. Eindelijk na twee keer onnodig in het ziekenhuis te zijn bevallen lekker op mijn eigen plekje. Ik was zo ziek als een hond en ervoer de bevalling daardoor als behoorlijk pittig maar je liet me fijn mijn eigen ding doen en tot jullie verbazing kwam daar toch nog ineens een klein, compleet, perfect mannetje ter wereld. Je hebt hem helemaal niet aangeraakt tijdens en na de bevalling want je had in de gaten dat Jelte en ik het samen wilden en misschien wel moesten doen, het is blijkbaar echt een oerinstinct wat we hebben. Het was volle maan en de omstandigheden niet makkelijk maar achteraf was het echt heel bijzonder. Hoe ik mijn lichaam aan mocht voelen zonder dat er interventies plaats vonden. Ook het geduld met de placenta was erg fijn. Geef een lichaam de tijd als de signalen laten zien dat het goed gaat.

  Wat ook van onschatbare waarde is, is de hulp die je kunt bieden bij de borstvoeding.

  Nogmaals bedankt!! En de deur staat altijd open als je in de buurt bent!!

  Dikke kus Jildou en Jelte

 64. Aan en Catharina schreef:

  Hallo Marion. Het is al weer even geleden maar we zijn je nog altijd dankbaar dat je er ook bij de geboorte van Silke was om ons te helpen/ondersteunen. Ook de samenwerking met Wilma als kraamverzorgster bij de geboorte hebben wij als zeer prettig ervaren. De sfeer was daardoor heel ontspannen. Groetjes Aan,Catharina,Femke&Silke

 65. Nelly schreef:

  Lieve Marion,
  Heel erg bedankt voor alles wat je ons als gezin gegeven hebt. Je begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode erna hebben wij als zeer prettig ervaren. We hebben ons altijd op ons gemak gevoeld bij je en hebben veel waardering voor je manier van werken. Je kennis, je luisterend oor, je passie voor je werk, je bereidheid om er altijd voor ons te zijn, je openheid en je eerlijkheid. Als iedereen zo was dan zou de wereld een stuk mooier zijn!
  Liefs Bauke, Nelly, Bram & Suze

 66. Rynke, Sietse, Fija en Leanna schreef:

  Lieve Marion,

  Morgen is Leanna alweer een week oud. Langs deze weg willen wij je bedanken voor de begeleiding tijdens de zwangerschap en je hulp tijdens de bevalling.
  We hadden ons geen betere verloskundige kunnen wensen. Je vertrouwen in het natuurlijke proces en je nuchtere instelling hebben ons ook dat vertrouwen gegeven en mede daarom hebben we een super thuisbevalling gehad.

  Dank je wel! Ik ben erg blij dat ons meisje er is maar ik ga de bezoekjes aan je ook wel een beetje missen :-).

  Rynke, Sietse, Fija en Leanna

 67. Wijda schreef:

  Lieve Marion,

  Nu bijna 8 weken geleden mochten we onze prachtige dochter Elyne in de armen sluiten.

  Wij zijn ontzettend blij dat we jou als verloskundige hebben gehad tijdens de zwangerschap. Wij hebben een mooie thuisbevalling gehad onder jou begeleiding. Je deed de bevalling samen met je zus Wilma, jullie zijn zo goed op elkaar afgestemd prachtig…! Ik ben egt heel blij dat wij jullie hadden met de bevalling. Als we ooit weer pappa en mamma mogen worden, zou ik et zo weer over doen.

  Door jullie heb ik geleerd dat je altijd naar je lichaam moet luisteren en naar je gevoel.

  Je bent echte een geweldige, lieve vrouw. Jullie hebben ons het volste vertrouwen gegeven en rustig onze dingen laten doen. Jullie hebben ons egt op ons gemak gesteld.

  Veel liefs,

  Otto, Wijda & Elyne Feenstra

 68. Jolanda schreef:

  Lieve Marion,

  Ontzettend bedankt voor je begeleiding van onze zwangerschap en geboorte van zowel Jasmijn en Björn. Tijdens beide zwangerschappen en geboortes hielp je ons, om onze eigen weg te volgen. Een zo natuurlijk mogelijke zwangerschap en geboorte zonder al teveel poespas. Bij Björn luisterde je met de houten toeter naar zijn hartje ipv met de doptone (naar onze wens).

  Beide bevallingen waren thuis, in bad. Bij beide bevallingen heb je hands-off gehandeld en geluisterd naar mij en mijn ervaringen/gevoelens. Je had vertrouwen in mij en door dat vertrouwen werd ik ook gesterkt. Twee fantastische bevallingen heb ik gehad, mijn kinderen mochten op de meest zachte manier op aarde komen. Ik heb geen moment getwijfeld aan jouw kunnen als dit anders zou zijn geweest.

  Bedankt voor de ruimte die je mij hebt gegeven in het volgen van onze weg. Ik wens alle zwangeren een verloskundige als jou toe!

  Liefs, Jolanda, Erik, Jasmijn en Björn

 69. Johanna, Mahmoud & Elijah Armin schreef:

  Lieve Marion,

  Wij zijn je erg dankbaar. Ik (Johanna) heb een hele goede zwangerschap gehad en voelde me dan ook erg op mijn gemak bij je! Op 8 april is dan ons wondertje geboren. Wij hebben het allebei als fijn ervaren om thuis te mogen bevallen onder jouw begeleiding. Er is m.i. geen verloskundige die zo gepassioneerd is in haar vak. Daarnaast ben je zo’n lieverd! Je bent voor ons echt een zegen geweest. Als we in de toekomst weer papa en mama mogen worden wil ik graag weer onder jouw begeleiding thuis bevallen.

  Heel veel liefs,
  Mahmoud, Johanna & Elijah Armin

 70. marion vuijk schreef:

  Lieve Marjon,

  Dat was het dan, onze laatste bevalling ( waarschijnlijk). Wat hebben we samen veel meegemaakt. Ons eerste kind kregen we in het ziekenhuis. Toen was jij nog niet in Burgum. Wij waren natuurlijk onervaren en alles was mooi. Achteraf heb ik wel eens gedacht, was jij er toen maar bij want ik weet zeker dat jij me er zonder kleerscheuren doorheen had geholpen! Daarna kregen we de tweede, een dochter. Dit was ons eerste kind waarbij jij mijn verloskundige was. Helaas kwam ze niet levend ter wereld. Ze was plotseling overleden in mijn buik. Jij hebt haar wel op de wereld geholpen in het ziekenhuis en ik kijk er vol warme gevoelens op terug ondanks de trieste omstandigheden. Door dit alles wilden we ons derde kind eerder laten halen in het ziekenhuis. Van jou kregen we alle vertrouwen en vele extra controles als we het even niet zagen zitten maar we waren op van de zenuwen en moe van het wachten. In het ziekenhuis heb ik ondervonden wat voor grote waarde het heeft dat je als vrouw gehoord en gezien wordt! Daar waren we een van de velen die moesten bevallen en er werd alleen maar op de monitor gekeken. Ik heb ze zelf moeten vertellen dat mijn dochter eraan kwam. Dat heeft me bij de bevallingen daarna erg onzeker gemaakt. Dat wilde ik nooit weer!
  Bij de vierde bevalling is het ons gelukt om thuis te bevallen. Je stelde keer op keer gerust en gaf vertrouwen. Je had altijd een luisterend oor en zoveel kennis en ervaring. Deze bevalling was snel en daardoor heftig. Je kwam net op tijd ( we belden veel te laat:) en hebt mijn man geholpen zijn zoon op de wereld te zetten. Prachtig! Je hoefde niet te voelen hoe ver ik al was, ik gaf aan dat hij eraan kwam en jij luisterde. Dat was zo mooi.
  En dan onze laatste dochter. Ook deze hebben we thuis mogen krijgen en dit keer was het weer heel spannend. Je hebt ons er echt doorheen geholpen. We mochten je altijd bellen om even het hartje te horen en je woorden van vertrouwen te horen. Je weet hoe het werkt en hoe het moet. Je kijkt, je luistert en je weet. Samen hebben we die laatste bevalling gedaan. Ik vertelde en jij wist wat er moest gebeuren. Het klopte allemaal.
  Ik heb veel bewondering voor je gekregen en voor je manier van werken. Je hebt veel vertrouwen in vrouwen en in de natuur. Die twee dingen komen prachtig samen. Je vertrouwen heb je doorgegeven aan mij en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu achteraf terugkijk op een aantal prachtige bevallingen. Het cirkeltje is rond bij ons. We hebben veel meegemaakt en we hebben alles goed afgesloten dankzij jou.
  Heel erg bedankt en het ga je goed!

  Liefs P, E, J, W, W, K, N

 71. Justina schreef:

  Lieve Marion,

  Mijn zwangerschap verliep voorspoedig tot we in week 38 de stuitligging ontdekten, even dacht ik dat mijn thuisbevalling niet meer mogelijk zou zijn. Samen hebben we veel gepraat, veel uitgezocht en zijn we naar de Gyn geweest in het UMCG , mede door jou kwam ik in mijn kracht te staan. Wat hebben we een prachtige bevalling gehad en wat heb je ons super begeleid, ons prachtige meisje kwam thuis in bad met haar billetjes en beentjes eerst. Wat was het heerlijk om jou en Wilma naast me te hebben met zachte aanmoediging en geruststelling. Ook daarna toen de placenta niet kwam zijn jullie gebleven tot die wel kwam in het ziekenhuis. De volgende dag stonden jij en Wilma weer voor ons klaar, de borstvoeding begon zwaar maar jullie hielpen ons er door heen. Jullie zijn en waren van onschatbare waarde bij onze vrije geboorte waarin de beste start van ons meisje centraal stond.
  Mochten we zo gelukkig zijn om weer in verwachting te raken dan twijfelen we geen moment om jullie twee weer uit te nodigen om ons te begeleiden.

  Lieve knuffels
  Rudolf en Justina
  en in krûpke fan lytse Fiora ( 11 weekjes alweer)

 72. franciska schreef:

  Lieve Marion,

  Toen ik ontdekte dat ik zwanger was dacht ik meteen dan wil ik marion als mijn verloskundige, Ik kende je al langer en was en ben onder de indruk van je open en eerlijkheid en je neem het zo als het is mentaliteit, Niet te veel poespas en gedoe, gewoon genieten van het moment. Ondanks mijn wens om thuis te bevallen toch in het ziekenhuis moeten bevallen en wat ben je daar voor mij voor ongekende waarde geweest. Bedankt voor alles.

  Liefs
  Imani en Franciska

 73. Jan,Cornelia en Roan schreef:

  Hallo Marion,

  Wij willen je bij deze heel erg bedanken voor de goede zorg die we van je hebben gehad. Ondanks dat ik de wens had om in het ziekenhuis te bevallen, is het toch thuis gebeurd. Je bent er super goed mee omgegaan en hebt mij en Jan onwijs goed begeleid. Heel erg bedankt!

  Liefs van Jan en Cornelia en een knuffeltje van Roan.

 74. Deborah schreef:

  Ik heb een hele goede thuisbevalling gehad en ook met een eerste kindje een zeer goede ervaring. Marion is deskundig en altijd goed bereikbaar geweest en ik wil haar bedanken voor de goede zorgen. We hebben een prachtig mooi meisje!

 75. Jaap en Marijke schreef:

  Lieve Marion,

  Graag willen we hartelijk danken voor de fijne begeleiding voor, tijdens en na de bevallingen van onze drie kinderen. Je steun en zorgzaamheid hebben we als zeer prettig ervaren. Ook op het gebied van de borstvoeding heb je ons enorm gesteund en geholpen. Ook hiervoor hartelijk dank!

  Hartelijke groet,

  Jaap en Marijke Hansma
  Wilco, Judith, Martijn

 76. Martin Agnetha en Nick schreef:

  Marion wij willen je via deze weg nog een keer heel erg bedanken voor de super begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en met de borstvoeding. Vonden het ook heel erg fijn dat jullie tot het eind erbij waren in het ziekenhuis. Hebben je leren kennen als een warme, lieve vrouw die heel veel van haar vak houd!
  Dus Marion nogmaals bedankt en mocht er ooit een broertje of zusje voor Nick komen gaan we zeker weer naar jou!

  Groetjes Martin Agnetha en Nick

 77. Zico en Annelies schreef:

  Lieve Marion,

  Nu 12 weken geleden dat we onder jouw begeleiding onze mooie zoon Jonah mochten verwelkomen.

  We hebben je begeleiding als warm en heel prettig ervaren. Door jouw heb ik geleerd om goed naar mijn lichaam en m´n gevoel te luisteren en vooral om dingen ‘los te laten’. Het was een prachtige bevalling, die we ons niet mooier konden wensen.

  Bedankt Marion, je bent een mooi mens!

  Liefs,

  Zico, Annelies
  Zoë, Evan & Jonah

 78. Betty schreef:

  Lieve marion,

  Via deze weg willen wij marion nogmaals bedanken voor de lieve zorgen tijdens mijn zwangerschap en bevalling.
  De rust die marion uitstraalt heeft mij tijdens de bavalling ontzettend geholpen, bedankt hiervoor.
  Hij is inmiddels alweer meer dan 3 maanden oud en is een ontzettend vrolijk mannetje.

  Koop Betty en Wilko

 79. Anke Lia Struiksma schreef:

  Dinsdag, 13 maart 2012 12:15
  Het sprak mij persoonlijk vooral aan dat Marion erg ‘down-to-earth’ is en een nuchtere kijk op alles heeft en altijd rustig blijft. Dit maakt ook dat je zelf kalm blijft en geeft je vertrouwen dat alles wel goed zal komen.
  Daarnaast heeft zij door jarenlang in het buitenland te hebben gewerkt, veel ervaring opgedaan wat mij een veilig gevoel gaf van “Marion weet het wel, zij heeft alles al wel eens gezien”.
  Verder is Marion altijd zeer enthousiast en geniet overduidelijk van haar vak. Fijn vond ik ook, dat Marion altijd goed bereikbaar is wanneer je vragen hebt.
  Al met al ben ik tijdens mijn beide zwangerschappen en bevallingen geweldig door Marion begeleid en getuige de vele (bedank)kaartjes in de wachtkamer, ben ik zeker niet de enige met deze mening…

 80. Aaltje Westra schreef:

  Vrijdag, 23 maart 2012 21:12 Geef commentaar
  Marion bedankt voor alle goede zorgen, je bent een topper!!
  Marion heeft beide bevallingen gedaan. De begeleiding voor tijdens en na de bevalling zijn geweldig. Altijd tijd voor vragen, geduld en begrip.
  Bedankt big grin

 81. Willeke Hofma schreef:

  Vrijdag, 6 april 2012 14:37 Geef commentaar
  Marion, bedankt voor de fantastische begeleiding tijdens de zwangerschap. Helaas heb je mijn bevalling niet mogen doen, ivm hoge bloeddruk en ziekenhuis bevalling. Ook daarna had je tijd om te helpen bij de borstvoeding, die jammergenoeg niet meteen goed ging. Met het nodige geduld is het toch goed gekomen en ‘groeit Julia als kool’ aldus het consultatiebureau!

 82. Dirk en Annet schreef:

  Zaterdag, 21 april 2012 20:51
  Lieve Marion,

  Nogmaals dank voor je zeer goede en voelbaar deskundige hulp waardoor je ons wederom zeer goed begeleid hebt. Wij vinden je een topper!

  Liefs Dirk en Annet

 83. Hester schreef:

  Zaterdag, 19 mei 2012 20:21
  In november 2012 was je erbij toen onze eerste dochter werd geboren, nu, 1,5 jaar later hielp je bij de bevalling van onze zoon. Beide zwangerschappen en bevallingen verliepen voorspoedig, maar wat zeker heeft bijgedragen was dat ik me op mijn gemak en ontspannen voelde bij je. Je bent erg betrokken bij het hele proces en ik had wel eens het idee, je enige ‘patient’ te zijn. Ik denk ook wel dat de verloskunde niet je beroep is maar je beroeping . wink

 84. Harriette schreef:

  Maandag, 21 mei 2012 10:56
  hallo marion
  ik wil harte bedanken voor al je hulp bij de bevalling van christian het ging super vlot
  de volgende keer maar weer

  mvg harriette en bert en christian

 85. Wiltsje en Wieke schreef:

  Vrijdag, 25 mei 2012 18:06
  (8) Lieve Marion,

  Via deze weg willen we je nogmaals hartelijk danken voor al je hulp en adviezen. Mede dankzij jou hebben we wederom een goede zwangerschap en bevalling mogen meemaken.

  Do bist in topperke!

  Liefs Wiltsje, Wieke,
  Lieuwe, Rommy en Auke

 86. Dietie Taekema-Hengst schreef:

  Donderdag, 7 juni 2012 12:09
  Hey Marion,
  Super bedankt voor je begeleiding tijdens de zwangerschap van Jildou. En vooral ook dat je er voor me was tijdens de kraamperiode! Je hebt me daarin geweldig begeleid. groetjes Jacob en Dietie, Teake, Lieuwkje, Magryt en Jildou

 87. Dagmar schreef:

  Zaterdag, 23 juni 2012 15:09
  Marion, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de begleiding tijdens de zwangerschap! Mijn oorsponkelijke idee was om poliklinisch te bevallen, je vroeg aan me waarom ik niet thuis wilde bevallen! Dat leek me niks! Toch sloeg de twijfel tijdens de laatste loodjes toe en ben ik thuis bevallen, wat heerlijk!!!! Dank voor alle hulp en steun tijdens de bevalling!!!!!! Ik ben nu voor thuisbevallen!!

  Groetjes!

 88. Johan en Nynke schreef:

  Dinsdag, 30 oktober 2012 09:33 Geef commentaar
  (11) Beste Marion,

  Na de geweldige begeleiding van onze eerste zoon Chris, was het vanzelfsprekend dat we ook naar jou kwamen voor onze 2e zwangerschap. Ook deze keer ging het weer heel voorspoedig.

  Nogmaals bedankt voor je rust en deskundigheid zodat wij de hele zwangerschap en de periode daarna als zeer positief konden ervaren.

  Groeten,
  Johan, Nynke, Chris en Mark

 89. Anita van Kammen schreef:

  Zondag, 25 november 2012 21:44
  Lieve Marion,

  We willen je nogmaals bedanken voor alle goede zorgen tijdens de zwangerschap en de bevallingen.
  Je bent erg betrokken en straalt zo`n rust uit,waardoor ik me erg op mijn gemak voelde bij je!

  Je bent fantastisch!

  Liefs Henk, Anita,Jorn,Rianne en Rutmer

 90. Jozina schreef:

  Vrijdag, 14 december 2012 18:46
  Lieve Marion!
  Hartelijk bedankt voor je fantastische begeleiding! We hebben van elk contact moment genoten. Je eigen professionele en goed overwogen mening hebben ervoor gezorgd dat ik gelukkig thuis kon bevallen van een prachtige dochter! Het is heerlijk om een verloskundige te hebben die haar werk met hart en ziel doet en altijd voor je klaar staat.
  Hartelijke groetjes, Harold, Jozina, Jedidja, Joshua en Elianne!!!

 91. Peter, Mirjam en Jorn schreef:

  Dinsdag, 18 december 2012 22:39
  Hallo Marion,

  Wat een bijzondere, prachtige en nieuwe gebeurtenis was dit voor ons en we vonden het fijn dat jij daar bij betrokken was!

  Je bent zo betrokken, deskundig, geduldig en hebt veel liefde voor je werk. Dit maakt jou een bijzonder mens.

  Bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer!

  Groetjes van Peter, Mirjam en Jorn

 92. Jacob-Jan Grietje en Ilse schreef:

  Zondag, 23 december 2012 18:53
  Marjon,

  Via deze weg willen we je nogmaals ontzettend bedanken voor je begeleiding tijdens de zwangerschap en de prachtige thuisbevalling! Dat hadden we vooraf niet zo kunnen bedenken.
  De samenwerking met jou en je zus maakte het bijzonder!

  Hartelijke groeten,
  Jacob-Jan Grietje en Ilse

 93. Annigje schreef:

  Vrijdag, 4 januari 2013 11:52
  Lieve Marion,

  Ik wil je heel graag bedanken voor je begeleiding tijdens mijn drie zwangerschappen en tijdens mijn prachtige thuisbevallingen. Door jou had ik zoveel vertrouwen en was er zo’n fijne sfeer dat ik er alleen maar positief op terug kan kijken. wat was het een feestje! (ondanks de pijn… wink ) juist door niets te doen, deed je alles! Marion, bedankt! wij mogen in onze handjes knijpen dat we jou als verloskundige hebben!

  groetjes,

  annigje en de rest van de familie!

 94. Grietje schreef:

  Maandag, 4 februari 2013 18:02
  Marion,

  Heel erg bedankt voor je begeleiding bij allebei mijn zwangerschappen. De eerste eindigde helaas in het ziekenhuis, maar de tweede was een supermooie badbevalling, waarbij je onze wensen perfect hebt gevolgd. Bedankt!

  Lieuwe, Grietje, Andreas en Chris

 95. Bjorn, Fedda & Max schreef:

  Maandag, 18 februari 2013 10:15
  Beste Marion, vandaag 6 weken geleden werd onze zoon Max geboren. Een hele bijzondere dag voor ons. Mede dankzij jou kunnen we terug kijken op een voorspoedige zwangerschap en bevalling. We hebben jouw begeleiding als deskundig, warm en betrokken ervaren. Jouw rustige manier van doen was erg prettig en geruststellend.
  We willen je hier heel hartelijk voor bedanken!

  Bjorn, Fedda & Max

 96. Edwin en Antine schreef:

  Donderdag, 4 april 2013 20:09
  Marion,

  Wat een voorrecht dat we jou als verloskundige mochten treffen! We hebben je leren kennen als iemand met een eigen visie op zwangerschap en bevalling. Je bent begripvol, ontspannen en hebt veel gevoel voor humor. Jammer dat we overgedragen moesten worden aan het ziekenhuis, maar gelukkig konden we de contactmomenten met jou voortzetten. Na de bevalling van Marije is met jouw hulp de borstvoeding goed op gang gekomen. We zijn blij dat we je hebben leren kennen en zullen je zeker aan anderen aanbevelen!

  Groetjes, Edwin en Antine

 97. Metje schreef:

  Woensdag, 17 april 2013 16:33
  heel erg bedankt voor alle begeleiding.
  we hebben deze bevalling als nog mooier ervaren dan de vorige, en de eerste was eigenlijk ook wel goed, maar daar was je niet bij ;).
  het bad bood precies dat extra wat het zoveel comfortabeler maakt.
  je hebt me precies zo gelaten zodat ikzelf alles mocht en kon doen!! heel bijzonder was dat, ik voelde zelf het hoofdje, heb hem bijna helemaal zelf aangepakt.
  ik vond het prettig dat er geen medische handelingen aan te pas kwamen, geen toucheren, geen helemaal niks, zo zou het voor iedereen moeten gaan, wat is het een eer om zoiets moois te mogen meemaken.
  eppie, metje, danny(8), nadieh(2,5) en werner(8weken)

 98. Nynke schreef:

  Vrijdag, 19 april 2013 15:45
  Lieve Marion,

  We zijn ontzettend blij dat jij (8 weken geleden alweer!) onze zoon ter wereld hebt gebracht. We hadden ons geen betere verloskundige en bevalling kunnen wensen!
  We hebben erg veel bewondering voor jou manier van werken!

  Liefs Nynke

 99. Aan en Catharina schreef:

  Donderdag, 30 mei 2013 11:05
  Marion,

  Jou begeleiding tijdens de zwangerschap en de geboorte van Femke is ons heel goed bevallen.
  De rust die je uitstraalt ( met name tijdens de bevalling) hebben wij als zeer prettig ervaren.
  Heel erg bedankt voor alles!
  Aan&Catharina

 100. Arthur en Marjan schreef:

  Dinsdag, 11 juni 2013 22:38
  Het is nu 10 weken geleden dat Anna is geboren, op 3 april 2013: een bijzondere dag waar ik graag aan terug denk.

  Marion, dankzij jou heb een een belangrijke les geleerd. Je leerde mij vertrouwen te hebben in mezelf door de teugels volledig aan mij te geven en op een heel liefdevolle manier naast me te staan. Zoals ik je al eerder zei; je hebt mij meer gegeven dan ik uit kan leggen.
  Door jouw manier van begeleiden voelde ik mijn eigen kracht.. en zoals je had voorspeld; het werd een prachtige bevalling!

  Marion, je bent een prachtig mens met oprechte liefde voor haar vak.
  Ik koester een mooie herinnering voor de rest van mijn leven.
  Voor altijd zal ik je dankbaar zijn.

 101. Andrea en Hans schreef:

  Zaterdag, 13 juli 2013 22:38
  Twee prachtige dochters hebben we inmiddels alweer 2.5 jaar en twee maand oud.hellaas mochten we de bevallingen niet samen met jou doen,maar de begeleiding er naar toe mochten wij ons geen betere wensen.samen de haptonomie doen,de extra tijd die je in ons hebt gestoken alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.je bent een lieve warme vrouw, we zullen jou echt nooit vergeten!ook namens amerins en evi tante marion bedankt!

  Dikke knuffel van
  hans en andrea

 102. Petra schreef:

  Dinsdag, 22 oktober 2013 11:21
  Fantastische begeleiding. Bij een volgend kindje komen we weer!

 103. Marijke Feiko Nathalie & Thobin schreef:

  Lieve Marion,

  Het is inmiddels al bijna een half jaar geleden dat je de bevalling van onze zoon Thobin hebt begeleid. Wat bijzonder dat we zo laat in de zwangerschap bij jou terecht konden en dat we ons meteen bij jou op ons gemak voelden.

  Ontzettend bedankt voor geweldige begeleiding, ook bij de borstvoeding!

  Liefs
  Marijke Feiko Nathalie & Thobin

 104. Johan en Wilma Koster schreef:

  Lieve Marion,

  Heel hartelijk dank voor de geweldige begeleiding tijdens onze zwangerschap. Ook bij de bevalling was je een kei.. Wij zijn heel blij dat we jou als verloskundige mochten leren kennen, je bent een lieve vrouw met een hele warme persoonlijkheid. Hopelijk tot een volgende keer.

  Groetjes, Johan, Wilma en Kjelt Koster

 105. Adriana schreef:

  Hoi Marion,
  Heel erg bedankt voor je begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Een volgende keer komen we zeker weer bij jou!
  Groetjes, Henk, Adriana en Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *