Home » Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
129 berichten.
Marion Marion schreef op 5 maart 2024 om 7:35 am
Namens fam. Heeres,

Lieve Marion,
Woorden zouden niet kunnen omschrijven hoe we ons voelen.
We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je onze verloskundige wilde zijn. We voelde ons geliefd, en gezien tijdens de controles en geboorte van Nore, en ook daarna toen alles even anders liep. Je bent een top vrouw en een top verloskundige!!
Iedereen gaat je wel een beetje missen nu deze periode afgesloten wordt,
Lieve, lieve groeten,
familie Heeres
Marion Marion schreef op 5 maart 2024 om 7:32 am
Namens Regina:

Lieve Marion,

Vandaag is Jelte 2 weken oud! Groeit als kool en is een lekker tevreden mannetje.
Wat zijn we ontzettend blij dat jij onderdeel was van dit (geboorte)proces en de prachtige baring.
Met jou aan onze zijde voelde het ontzettend vertrouwd, wij/ik mocht op eigen gevoel vertrouwen en dat gaf ontzettend veel kracht!
Een wonderBAARlijke geboorte, staand in bad, eindigend met zoon en dochter in bad. Dank voor je hulp, vertrouwen en 'je zijn'! We hopen dat je nog veel vrouwen bij mag staan!
Heel veel liefs en in dikke tut,
Regina, Johan, Nore en Jelte.
Marion Marion schreef op 5 maart 2024 om 7:27 am
Met toestemming van Ilse geplaatst:

Lieve Marion,

1000 maal dank voor de geweldige start die je ons hebt gegeven. Het was werkelijk een droom bevalling.
Lekker thuis, in onze eigen veilige en knusse omgeving was jij er om ons te begeleiden met een kerngezonde dochter op de wereld te verwelkomen.
Je hebt ons alle ruimte gegeven om het op onze manier te doen.
Je straalt zoveel wijsheid en ervaring uit dat wij ons helemaal vertrouwd en op ons gemak voelden.
We genieten enorm met z'n drietjes. De roze wolk bestaat echt!
We zijn je zó dankbaar!
Tut, Ilse, Kilian en Lune.
Marion Marion schreef op 5 maart 2024 om 7:23 am
Met toestemming van Kim geplaatst:

Lieve Marion,

Ik heb het vaker gelezen op de kaartjes in de wachtruimte, maar ook ik kan haast de woorden niet vinden voor de ervaring met jou als verloskundige.
Dankbaar, enorm dankbaar ben ik.
Van onzekerheid en toch wel verdriet naar een magische, helende bevalling. Waar ik anders al de stempel medisch zou hebben gekregen en op de OK zou hebben gelegen, is niets van dat alles gebeurd.
Vertrouwen is the key!
Ik zei in het kraambed al tegen je juist ook door 'niets' te doen kwam dat vertrouwen (in mezelf) weer terug. Je rust, je luisterend oor; dank je wel.
Dank je wel dat jij er bent.
Wij hebben de uren na de geboorte van Lenn ook als heel fijn ervaren. Het was rustig, gezellig, er was tijd om te landen. Leuk om de zussenband russen jou en Wilma te hebben gezien. Wat heerlijk om zo met elkaar te kunnen werken.
Wij gaan dit avontuur nooit vergeten.
Heel veel liefs,
Kim, Friso, Elin, June en Lenn (08-10-2023)
Marion Marion schreef op 5 maart 2024 om 7:17 am
Met toestemming van Annemiek:

Lieve Marion,

Ik wil je graag bedanken voor je begeleiding en steun die ik van jou heb mogen ontvangen tijdens de zwangerschap en baring van Juna.
met toch enige onzekerheid en spanning tijdens de start van de zwangerschap, zo vol vertrouwen in mijn lijf en rust heb ik de baring mogen ervaren.
Jouw begeleiding en visie op het geboorteproces én het leven heeft hier een grote rol in gespeeld.
Je hebt mij geholpen om tijdens de zwangerschap steeds meer autonomie over mijn lijf en het proces te ervaren.
Voor Swen en mij is de baring van Juna een prachtige, helende ervaring geweest en wij zijn je daar erg dankbaar voor.
Je bent een bijzonder en inspirerend mens!

Liefs,
Annemieke en Swen, Silvijn, Ella en Juna
Marion Marion schreef op 4 maart 2024 om 7:18 pm
Met toestemming van Hedwig hier geplaatst:

Lieve Marion,

Je bent een licht op mijn pad geweest in een periode die naast wonderbaarlijk mooi en bijzonder, ook erg moeilijk en zwaar was. Mijn zwangerschap viel samen met het ziekteproces en het sterven van mijn lieve moeder.

Toen mijn moeder steeds zieker werd en ik de pijn voelde van het moeder worden (en al het andere) zonder haar hier naast mij op aarde te moeten gaan doen, voelde ik sterk dat ik altijd de hulp zal krijgen die ik nodig heb. Van haarzelf it het hemelrijk, maar ook van mijn medemens op aarde.
Wellicht soms uit onverwachte hoek of op onverwacht moment. Jouw begeleiding tijdens mijn zwangerschap heeft gevoeld als een krachtige bevestiging hiervan. Door hoe je op mijn pad kwam, onverwachts maar precies op het juiste moment, maar vooral door wat jouw zorg mij heeft geboden. Het was waar ik (onbewust) naar opzoek was in deze kwetsbare en emotioneel intensieve periode. Het was als thuiskomen om na een zeer onbevredigende en onveilig voelende ervaring bij mijn eerste praktijk jou en jouw werkwijze te leren kennen, om mij gehoord en gezien te voelen. Mij serieus genomen te voelen in mijn wensen, het volste vertrouwen te krijgen als zwangere vrouw. Mij gesterkt te voelen in mijn diep innerlijk weten en in het zelfvertrouwen op mijn eigen kunnen. En wat me misschien nog wel het meest heeft geraakt is dat ik mij als jonge, onervaren vrouw gedragen voelde en bekrachtigd voelde door jouw wijsheid, door jou als ervaren vrouw die al veel heeft gezien, gehoord en meegemaakt. Al helemaal in de context van het gemis van mijn moeder en haar levenservaring en wijsheid, heb ik dit enorm gekoesterd. Wat heb ik sterk ervaren hoe waardevol en belangrijk het is voor jonge, zoekende vrouwen om omringd en begeleid te worden door wijze, oudere vrouwen. Iets wat ik kan missen in onze cultuur.

Naast je verloskundige begeleiding heb je mij ook zo geïnspireerd als mens. Ik bewonder hoe liefdevol je door het leven gaat. Hoe je je ten volste inzet voor waar jij in gelooft, vol bezieling, en hoe je je staande houdt in de strijd die dit met zich meebrengt in deze wereld. Hoeveel wijsheid je hebt vergaard en je dit dienstbaar maakt aan je medemens. Hoe je je bewust bent van de duisternis op aarde en er toch voor kiest om zo positief en hoopvol in het leven te staan, en blijft geloven dat we als mens een positief verschil kunnen maken, en blijft voelen dat het leven toch vooral mooi is!

Dankjewel Marion, voor alles. De zorg, liefde en inspiratie die je mij hebt gegeven draag ik mee in mijn hart en geef ik naar mijn beste kunnen door aan anderen, en natuurlijk aan mijn geweldige dochter Rosa.
Veel geluk en liefs,
Hedwig
Marion Marion schreef op 4 maart 2024 om 7:02 pm
Met toestemming van Drieske hier geplaast:

Lieve Marion,
Niets anders dan dankbaarheid diep vanuit mijn hart tot jou.
Je was als een moeder voor me en gaf me een kostbare herinnering. Ik dacht na over iets dat ik je wilde geven als dank, maar mijn dank is zó groot, niet in iets uit te drukken. Jou werk is super belangrijk, wat jij doet moet echt blijven bestaan! Ik hoop dat je nog veel vrouwen tot zegen mag zijn en zo'n onuitwisbare herinnering mee kan geven als je bij mij deed. Ik wil je heel veel goeds toewensen, maar het aller mooiste en beste wens ik je boven alles toe, en dat is dat je mijn God mag leren kennen, je leven aan Hem zult geven, je werk voor Hem mag gaan doen, waarschijnlijk tot nog véél meer zegen!!
Een superblijke moeder. Heel veel liefs.
Marion Marion schreef op 4 maart 2024 om 4:22 pm
Met toestemming van Ytsje hier geplaatst:

Lieve Marion,

10 maanden terug zaten we voor het eerst bij jou praktijk 'Lytse Poppe' aan tafel. Wat was het fijn om met je kennis te maken. Voor we het wisten zaten we er een uur met je te kletsen.
Het voelde goed, met jou wilden we graag deze reis aangaan. En wat een reis was het!
Zo dankbaar voor de gesprekken met jou; je wijsheid, je volle vertrouwen die je altijd liet voelen en uitsprak...Dank!
Mede hierdoor was het zo'n mooie reis. Hebben we Fem ook tijd kunnen geven die we haar heel graag wilden geven.
Lieve Marion, je bent een inspiratiebron, vol bewondering zijn we hoe gepassioneerd je bent in je werk/je leven, ook met 'thuis-boerderij'. Hoe zuiver je leeft en bent richting jezelf en de ander....WAUW!
Een kleinigheidje voor jou, het doet ons denken aan jou - wijsheid - beschermer van kinderen, actief in de nacht...een uiltje.
En bovendien zet je vrouwen in hun kracht!
Dank Marion dat we je hebben mogen ontmoeten en je ons hebt begeleidt in deze reis.
Veel liefs, Ytsje, Tom en Fem.
Marion Marion schreef op 4 maart 2024 om 4:14 pm
Met toestemming van Larissa hier geplaatst:

Ik dank je voor wie je bent
En voor wat je doet.

Ik dank je voor jouw vertrouwen
en jouw lieve woorden,
het komt allemaal wel goed.

Ik dank je voor datgene
wat je ons hebt laten zien
Ons grootste wondertje
kwam ter wereld op 11-11-22

Van zo'n bijzonder mens
Als jij is er maar één.
Zo kort en zo lang was je bij ons.

Zo dankbaar en zo zelfverzekerd
Zo liefdevol en kwetsbaar en zo oprecht.

Bedankt lieve Marion,
We houden van je.
Dardy, Larissa en Izayah
Marion Marion schreef op 4 maart 2024 om 4:10 pm
Met toestemming van Melanie hier geplaatst:

Lieve Marion,

Wat een intense, uitdagende, bijzondere en mooie reis is het geweest. En wat ben ik blij en dankbaar dat jij daar deel van hebt uitgemaakt!

Toen ik jou voor het eerst aan de telefoon had en je vertelde dat je plek voor ons had, maakte ik van binnen een sprongetje van geluk. Ik voelde me jij jou op het juiste adres en dat zorgde bij mij direct voor vertrouwen in het onbekende proces.

Het moment toen je bij ons thuis kwam en voor het eerst je handen op mijn onderrug neerlegde zal ik nooit vergeten! Die warme en ervaren handen, precies wat ik nodig had. Mijn onrust veranderde direct in rust en vertrouwen. Een heel fijn moment dat mij altijd zal bijblijven.

Van de baring hebben we een redelijk lange sessie gemaakt. Het viel mij niet mee, maar gelukkig kan ik er positief op terug kijken. Ik wilde heel graag thuis bevallen en dat is gelukt! Deze gebeurtenis draag ik mijn hele leven met me mee en dat sterkt mij als persoon. Ik ben me ervan bewust dat jij daar een groot aandeel in hebt gehad en daar ben ik je enorm dankbaar voor.

Direct na de bevalling kwam de volgende uitdaging, de borstvoeding. Die kregen we niet cadeau. Ondanks dat het uiteindelijk niet gelukt is ben ik wel enorm bij met je begeleiding, ervaring en expertise op dat gebied. Fijn dat we samen konden overleggen.

Ik vind het geweldig dat je op jouw manier werkt en leeft en soms durft af te wijken van de standaard procedures. Heel fijn dat er mensen zijn zoals jij.

Heel dankbaar dat je er voor ons was.

Melanie, Jan-Lammert en Dax.
Marion Marion schreef op 4 maart 2024 om 4:01 pm
Met toestemming van Janinke door Marion geplaatst:

Lieve Marion,

Dank je wel voor je fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bij de geboorte van Yfke!
Jouw rust en vertrouwen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn gewenste thuisbevalling kon ervaren.
Het was zo bijzonder hoe jij precies aanvoelde wat ik nodig had, uit het bad en even 'niks' op de bank toen het persen geen vordering leek te maken.
Doordat jij ons alle tijd gunde is Yfke precies zo ter wereld gekomen als ik had gehoopt, met alle lieve steun van jouw zus en mijn zus erbij, heel bijzonder.
Ook bijzonder dat mare er ook bij kon zijn, wat is nieuw leven toch een wonder!
Je bent goed waard!

Alle liefs,
Janinke en ook van Wiebe.
Marion Marion schreef op 4 maart 2024 om 3:55 pm
Met toestemming van ouders door Marion geplaatst:

Beste Marion,
Wij zijn heel blij dat we samen met jou dit zwangerschap- en bevalavontuur zijn aangegaan.
We willen je heel erg bedanken voor de manier waarop jij ons hebt begeleid tot aan het einde (en we moesten even geduld hebben) aan toe!
We voelde ons gesteund in de manier waarop wij over bevallen dachten, thuis en vertrouwend op wat de natuur ons heeft gegeven, een natuurlijk proces waarin ik als vrouw regie mag hebben en mag vertrouwen op mijn lichaam en waarin ik niet in protocollen of kansberekingen werd geduwd.
Ik heb me zeer gesteund gevoeld in mijn keuzes, die buiten de richtlijnen vielen, mede door jou kan ik nu heel positief en met trots terugkijken op mijn zo gewenste thuisbevalling en ook over het laatste stuk(je) in het ziekenhuis met jou erbij voel ik me goed. Deze hele ervaring heeft helend gewerkt, het is echt een ervaring die mijn leven heeft veranderd.
Wij wensen je alle goeds in je geweldige werk en privé in je nieuwe huis!

Hel hartelijke groet,
Carla, Mark Jan, Adam en Owen
Marion Marion schreef op 28 juni 2023 om 7:11 pm
Lieve Marion,

Zo kort bij je onder zorg geweest maar in die korte tijd veel vertrouwen gekregen in jou, de manier waarop je naar bevallen kijkt en vooral ook enorm het vertrouwen ervaren dat je in mij had.

“Je kunt baren” had je van te voren al gezegd, en vond het zo fijn dat je niet de behoefde voelde om me daarin te controleren op wat voor manier dan ook.
Wat ging het snel, het ene moment nog rustig met je bellen en het andere moment al persdrang.
We – vooral ook Rinus op dat moment – waren blij dat je er was om mij door het laatste deel heen te coachen. We zijn dolgelukkig met Myrthe en kijken heel warm en positief terug op de prachtige thuisbevalling op 7 mei. Wat een beleving, en dat hadden we echt niet zonder je kunnen doen.

Lieve Marion, de passie straalt ervan af als je het over geboortes hebt en dat merk je aan alles.
Je bent een van de weinigen die nog met zoveel vertrouwen in de natuur en de vrouw en baby haar werk doet.
Dank daarvoor!

Liefs van Rinus, Eva, Hidde en Myrthe
Marion Marion schreef op 16 mei 2023 om 1:36 pm
Marion, When I was googling an 'english speaking midwife', I never thought it I would find someone as incredible and knowledgable as you.
There was much to be learned from in my first birth experience and how to apply those things was 'my mountain' to climb and conquer this time.
Your guidance and presence during pregnancy and birth were so assuring and steadfast. I find it hard to imagine finding someone like you in the USA for future pregnancies.
Thank you. Thank you. Thank you.

Christiana Hylkema. (Jacob, Hannah and Lauren too).
Marion Marion schreef op 5 mei 2023 om 11:32 am
Ik dank je voor wie je bent
en voor wat je doet.

Ik dank je voor jouw vertrouwen
en jouw lieve woorden,
het komt allemaal wel goed.

Ik dank je voor datgene
Wat je ons hebt laten zien
Ons grootste wondertje
kwam ter wereld op 11-11-22

Van zo'n bijzonder mens
Als jij is er maar één.
Zo kort en zo lang was je
Bij ons

Zo dankbaar en zo zelfverzekerd
Zo liefdevol en kwetsbaar en
Zo oprecht.

Bedankt lieve Marion, we houden van je.
Dardy, Larissa en Izayah