Home » Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
117 berichten.
Lutske Lutske schreef op 31 januari 2018 om 12:54 pm
Lieve Marion,

Wat had ik graag 1 van mijn bevallingen samen met je willen doen. Het liep echter in mijn geval steeds anders. Ben heel blij dat ik bij mijn laatste zwangerschap mijn eigen pad gekozen heb en daar heb je mij uitstekend in begeleid! Altijd open en eerlijk, vertrouwen in de vrouw en een vriendelijk persoon die de echte kennis nog aan boord heeft, dat ben jij Marion!

Groeten
Marten, Lutske, Minke, Nienke en Anniek van Houten
Elisabeth Elisabeth schreef op 23 augustus 2017 om 12:54 pm
Hallo Marion,
Inmiddels is onze jelte vandaag alweer 9 weken jong, en denk nog geregeld terug aan de zwangerschap, onze afspraken en natuurlijk de bevalling. Wat heb je ons goed geholpen, door jouw rust en aanwezigheid gaf je ons het gevoel dat alles goed kwam. Je stond letterlijk dag en nacht voor ons klaar waarbij we ons gehoord voelden. Mede door jouw deskundigheid en rust (vooral ook het 'laten' en niet meer doen dan noodzakelijk) hebben we een snelle maar mooie thuis bevalling gehad waarbij ik puur naar mn eigen lichaam heb leren luisteren en de natuur haar gang heb laten gaan.

Lieve Marion,
Nogmaals onwijs bedankt voor je goede begeleiding!
Groetjes Johan, Elisabeth en Jelte
Esther en patrick Esther en patrick schreef op 1 augustus 2017 om 2:47 pm
Lieve Marion,

Bij deze willen wij je heel erg bedanken, voor de goede zorg,vertrouwen en zeker de goede begeleiding tijdens de zwangerschappen en bevallingen.
De liefde voor het vak verloskundige heb ik nog niet bij een andere verloskundige zo intens kunnen zien als bij jouw.
Je bent en blijft voor ons een topper..

Lieve groetjes Patrick, Esther, Demi en Dexx
Betty Betty schreef op 21 juli 2017 om 8:29 pm
Lieve Marion

We willen je nog graag bedanken voor je goede zorgen je hebt ons weer super begeleid. Dankjewel lieve marion Wat was het een snelle bevalling. Onze Rinse is nu inmiddels 4 maanden jong. Hij is echt een lekker druk mannetje en wil graag alles zien en graag aandacht hebben
Liefs Koop Betty Wilko en rinse
Ana Koopmans Ana Koopmans schreef op 10 juli 2017 om 8:22 pm
Lieve Marion

Wat ben ik blij dat ik door jou ben begeleid tijdens mijn zwangerschap en mijn bevalling. Je bent een prachtige lieve vrouw en je bent een helle grote steun voor mij gewest.
Bedankt dat je doet je vak vol met liefde en dat je zo grote steun bent en ook altijd positief. Groetjes Ana, Alex, Donna en Daisy
Annemieke Annemieke schreef op 6 juni 2017 om 2:23 pm
Lieve Marion!

Wat was je voor ons een grote steun! Door jou ging ik in mijn eigen lichaam geloven wat uiteindelijk resulteerde in een prachtige bevalling. Ik had het echt niet anders gewild! Dankjewel Marion voor de steun en alle wijsheden! We keep in touch


Groetjes Robert Annemieke en Dominique
Bianca Bianca schreef op 24 mei 2017 om 12:29 pm
Lieve Marion,

Als we op het spreekuur zijn voelde ik je liefde, betrokkenheid en aandacht voor ons en het kindje. Allemaal vanuit passie voor het vak en verwondering voor de natuur.
Tijdens de bevalling heb je ons onvoorwaardelijk gesteund en dat maakt jou en jouw werkwijze erg uniek! Je bent een aanwinst in de geboortezorg!

Bedankt en tot een volgende keer!
Liefs, Marco, Bianca en Arthur
Martine Dijkstra Martine Dijkstra schreef op 10 mei 2017 om 8:33 am
Zeer fijne verloskundige die je veel zelfvertrouwen geeft en ikzelf heb een zeer fijne bevalling gehad.
Ook zeer fijn dat Marion lactatiedeskundige waardoor ik nu alweer bijna 12 maanden borstvoeding geef. Ik kan alleen maar positief zijn over Lytse Poppe.
Janneke Janneke schreef op 29 maart 2017 om 9:54 am
Hoi Marion,

Wat sta jij op een mooie manier in het leven! Je hebt vertrouwen en dat geeft vertrouwen. Niets moet en heel veel mag. Je stimuleert om eigen keuzes te maken: niet doen 'omdat het zo hoort' maar wat het beste voelt.

Ik ben erg dankbaar dat jij mijn verloskundige was! De zwangerschap en bevalling verliepen heel ontspannen en op een manier zoals het voor mij goed voelde, dankzij jouw begeleiding. Het was een zeer bijzondere ervaring.

Oan't sjen!

Janneke
Deborah bruijs Deborah bruijs schreef op 10 januari 2017 om 5:16 pm
Lieve marion
Wat ben ik ontzettend blij dat we jou hebben leren kennen.
Wat een bijzondere vrouw ben je.
Zo mooi en met zo veel liefde hoe jij je werk doet.

Wij willen je nogmaals bedanken voor deze mooie tijd, die we samen met jou hebben mogen beleven

Hele dikke knuffel van ons Allemaal
Elisabeth Elisabeth schreef op 10 januari 2017 om 1:18 pm
Lieve Marion,

Eindeloos kan ik blijven schrijven, om je alles te zeggen. Alle woorden kwijt te kunnen om je te bedanken! Voor de fijne consulten, waarin je altijd oprechte aandacht had en liet merken dat je geeft om ‘je vrouwen’ en het nieuwe leven in hun buik. Wat voelde ik me bij jou thuis! Na afloop kon ik altijd heerlijk een poosje nakauwen op onze gesprekken en je prikkelende woorden die voortkomen uit wijsheid, bevlogenheid en toewijding. Wat heb ik daarvan genoten en wat heeft het me gesteund. Tijdens de bevalling werd ik alleen al rustig van het idee dat jij er was. Je bent een moedige strijdster met een open vizier. Bedankt voor wie je bent en bedankt dat je er was: op dat speciale moment dat we Wytse mochten verwelkomen in ons leven!

Anton, Elisabeth, Ymkje en Wytse
Barbara Lagendijk Barbara Lagendijk schreef op 28 december 2016 om 11:31 am
Lieve Marion,
Wat zijn we blij dat we samen met jou deze reis hebben mogen maken. Jij hebt ons vertrouwen gegeven op de momenten dat we dat het meest nodig hadden.
Bedankt dat je ons zelf keuzes hebt laten maken, dat we zelf moesten/mochten nadenken en bedankt dat we je hebben leren kennen.
Voor ons een heel bijzondere ervaring.
Nu en voor altijd met elkaar verbonden.
Blijf dicht bij jezelf; dat verdien je.
Liefs, Jurjen, Barbara en Daan
Laura Laura schreef op 27 december 2016 om 12:36 pm
Lieve Marion,
Wij willen jou bedanken voor al jouw steun en goede zorgen tijdens de zwangerschap en de bevalling! Ik wist niet waar ik wilde bevallen (in het ziekenhuis of thuis) maar die keuze liet je aan mij over en dat vond ik prachtig. Uiteindelijk ben ik thuis bevallen en heb je me super goed ondersteunt en wist je precies wat ik op dat moment nodig had. Dank je wel! Mocht ik ooit weer zwanger worden, dan komen we zeker bij jou terug!
Liefs van Mark, Laura, Thijmen en Leanne
Eveline Eveline schreef op 16 december 2016 om 3:53 pm
Lieve Marion,e

Ontzettend blij ben ik dat ik jou heb getroffen als verlostkundige. Jou visie en werkwijze passen helemaal bij mij.
Ik kijk tevvreden terug op een goede zwangerschap en een pittige bevalling.

Groetjes Eveline
Femke Femke schreef op 12 oktober 2016 om 8:44 am
Lieve Marion,

Onze Hidde is alweer 12 weken oud en we genieten intens van onze kleine man! Dankzij jouw begeleiding hebben we een onbezorgde zwangerschap gehad. We hebben veel gesproken over onze wensen en ideeën qua bevalling, hierdoor wisten wij precies wat wij wilden en wat wij (ongeveer) konden verwachten. Toen Hidde zich meldde en ik aangaf dat ik je nodig had, kwam je meteen. Geen gedoe met weeën timen, ik vertrouwde op mijn lichaam en jij daarom ook. Samen met Justina en Hendrik was je precies wat ik nodig was. Iedereen was kalm, iedereen was rustig en ondanks dat het pittig werd, bleef je mij aanmoedigen zonder door te laten schemeren dat het wel erg lang duurde. Wij hebben de bevalling als ontzettend mooi ervaren en kunnen je daarvoor niet genoeg bedanken!

Veel liefs van Hendrik, Femke en Hidde