Home » Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
129 berichten.
Roel, Desiree en Devi Ananda Beusen Roel, Desiree en Devi Ananda Beusen schreef op 24 april 2016 om 1:01 pm
Lieve Marion,

Wij hebben heel bewust voor jou als verloskundige gekozen en we hadden geen betere keuze kunnen maken! Ons contact was vanaf het begin erg prettig en we voelden direct een goede klik. We keken altijd uit naar onze bezoekjes want we hadden altijd interessante gesprekken en al onze wensen sloten perfect aan bij jouw werk- en zienswijze. Je bent enorm kundig en wij hebben veel respect voor de manier waarop jij je werk doet en de manier waarop je dit ook uitdraagt.

Ik wilde een natuurlijke thuis-badbevalling waarin jij er zou zijn als het nodig was, maar verder op geen enkele manier zou ingrijpen. En zo is het ook gegaan. De bevalling was erg mooi, ik stond in mijn kracht en zat in mijn eigen wereld. Jij bleef afzijdig en je hebt alleen aanwijzingen gegeven toen het ook echt nodig was en waardoor ik uiteindelijk op de baarkruk ben bevallen van onze dochter. Het is een bevalling geworden waar ik met veel liefde en trots op terug kijk.

De begeleiding na de bevalling, onder andere van de borstvoeding was ook van onschatbare waarde.

Ik ben enorm dankbaar voor je onvoorwaardelijke steun, liefde en toewijding.

Dankjewel!

Veel licht en liefde van ons
Roel, Desiree en Devi Ananda

Sat Nam 🙂
Daisy Jansen Daisy Jansen schreef op 20 april 2016 om 9:31 pm
Hallo Marion,

Alweer bijna 4 weken geleden is onze prachtige zoon Mark geboren met jou hulp en die van je zus (wilma). Wil jullie op deze manier ook nog even bedanken voor de steun tijdens de bevalling maar ook alle informatie tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Ondanks dat ik heel angstig was voor de bevalling heb je me rustig kunnen houden waardoor alles is goed gegaan. Ons kindje doet het super (is al weer flink gegroeid) en we zien je snel weer voor de nacontrolle!

Groetjes Daisy, Peter & Kleine Mark.
Anke Anke schreef op 24 maart 2016 om 9:12 am
Lieve Marion,

Het is ondertussen alweer 4 maandjes geleden, maar toch wilde ik je ook via deze wijze nog mijn dank betuigen voor de fantastische wijze waarop je hebt aangevoeld wat wij nodig hadden voor, tijdens en na de bevalling.
We hebben al met al echt de meest mooi denkbare bevalling gehad; ik vind het eigenlijk alleen jammer voor jou dat je er niet bij was haha. Dat het zo snel ging heeft ons beiden wat overrompeld, maar ik herinnerde me nog al te goed jouw woorden dat het in zo'n situatie "alleen maar aanpakken en warmhouden" was. En tijdens de bevalling heeft dat er mede voor gezorgd dat mijn hoofd zo rustig bleef 🙂
Na de bevalling hebben we gezellig met z'n allen op de placenta gewacht (totaal zonder stress, hoewel het wel wat lang duurde). Maar het allerfijnste was uiteindelijk toch wel dat je ons zo goed aanvoelde, de lijstjes hebt gelaten voor wat ze waren en ons daarna alleen hebt gelaten...
En het feit dat ik je op Kerstavond én Eerste Kerstdag (en als het nodig was wellicht nog wel vaker) heb kunnen bellen ivm een mogelijk beginnende borstontsteking was zó fijn! Uiteindelijk viel het gelukkig mee, maar de tips en geruststelling heb ik zeer gewaardeerd (empowerment is iets wat jij ontzettend goed kan).

Groetjes, Anke
Johanna Johanna schreef op 8 maart 2016 om 10:27 am
Lieve Marion,

Ook via deze weg wil ik je graag bedanken. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren met hoeveel liefde, moed en passie jij verloskundige bent. De manier waarop je mij en mijn man hebt bijgestaan tijdens het proces van zwanger zijn en bevallen heeft ons veel gebracht.
Na elk spreekuur vertrokken wij vol vertrouwen en vol verwondering over het groeiende kindje in mijn buik. Zelfs met ruim 41 weken zwangerschap stelde je ons gerust en konden we geduldig zijn en wachten op het moment dat onze zoon zelf klaar was om geboren te worden.
En toen kwamen de weeën. Je kwam bij ons thuis en zat rustig in de hoek van de kamer te kijken hoe ik ze samen met mijn man opving. "Prachtig" zei je elke keer als we zijn hartje hoorden kloppen. Hierdoor wist ik dat het goed ging. Na 15,5 uur kwam onze zoon Tobias ter wereld, bij ons thuis in de badkamer. Met veel trots en dankbaarheid kijk ik terug op mijn bevalling.

Het was een zegen dat we dit proces met jou erbij mochten doen. Stiekem kijk ik nu al een beetje uit naar een volgende zwangerschap.

Lieve groetjes van Filip, Johanna en Tobias
Wietse & Baukje Wietse & Baukje schreef op 3 januari 2016 om 6:47 pm
Lieve Marion,

Bijna een jaar geleden 13 feb. 2015 heb jij ons bij gestaan bij de bevalling van onze jongste dochter.
Het werd een prachtige thuisbevalling.
Ik wou heel graag thuis bevallen, alleen dacht mijn man er wel een beetje anders over 😉
Maar toch is onze kleine meid prachtig thuis geboren en wat vond ik, maar ook zeker mijn man het geweldig.
Heerlijk thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

Onze oudste dochter werd 4 1/2 jaar geleden na heel wat uren alsnog in het ziekenhuis geboren.
Maar ook daar heb je ons thuis super goed in begeleid, je liet de keus aan ons om toch naar het ziekenhuis te gaan, omdat ik na zoveel uren weeen zo moe was.

Ik heb ontzettend genoten van al die bezoekjes bij jou, ik keek er altijd erg naar uit.
Ook nu bij de bezoekjes van onze jongste dochter kwam onze oudste elke keer mee.
Die vond het ook erg leuk om elke keer mee te gaan en haar baby zusje weer te horen.

Marion ontzettend bedankt voor alles en heel veel succes en plezier nog met je praktijk!!
Je bent een topper!! En bent echt gek op je werk dat merk je in alles!

Liefs van Wietse, Baukje, Lieke & Fenna
Maurice, Anna & Rosa Maurice, Anna & Rosa schreef op 13 december 2015 om 3:29 pm
Lieve Marion,

Door jouw steun en vertrouwen heb ik de prachtige bevalling kunnen hebben die ik iedere vrouw gun; een natuurlijke thuisbevalling met vertrouwen in mijn eigen kracht. Ik ben heel dankbaar dat je me de ruimte hebt gegeven om het op mijn manier te doen en dat interventies zoals toucheren of het versnellen van de geboorte van de placenta niet nodig waren. De keuze om halverwege de zwangerschap te switchen naar jouw praktijk is de beste keuze die we konden maken! De herinneringen aan de bevalling en de mooie gesprekken die we met z’n drieën ter voorbereiding hadden, zullen we voor altijd koesteren. We genieten volop van onze prachtige dochter.

Duizendmaal dank voor alles!

Maurice, Anna en Rosa
Gerbrich en Gijs Gerbrich en Gijs schreef op 24 november 2015 om 4:19 pm
Lieve Marion,

We willen we je nogmaals bedanken voor je fantastische begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling. Al je wijsheid heeft ons veel rust en vertrouwen gegeven. Dankzij jou heeft de geboorte van Tije thuis plaats kunnen vinden, zoals wij dat graag wilden. Fijn dat we in overleg met jou de juiste keuzes hebben kunnen maken. Wij hebben je passie, meelevendheid en de tijd die je voor ons nam als heel prettig ervaren.

We hopen dat we in de toekomst nog een keer een beroep op je mogen doen.

Liefs Gerbrich en Gijs
Helena Helena schreef op 19 november 2015 om 12:52 pm
Lieve Marion,
Graag deel ik mijn bijzondere ervaring met jou met andere gastlezers hier.

Ik kende jou al omdat je ook een aantal kinderen van mijn zus hebt geholpen op de wereld te komen.
Ik was ook direct zeker dat ook ik bij jou onder begeleiding wilde.
Mijn eerste bevalling heb je fijn begeleid, helaas raakte ik naar het ziekenhuis en ben daar tot een keizersnede gekomen bij onze eerste zoon.
Een kerngezonde jongen dus alsnog een fijne kraamtijd maar een lang herstel, zoals ik het heb ervaren.

Toen wij ons 2e kindje verwachten wilde ik zelf erg graag alsnog thuisbevallen, mijn man stond hier wat onzekerder in.
Door jou fijne begeleiding en vele gesprekken ook in combinatie met ziekenhuis Nij Smelinghe waren we goed voorbereid op zowel de mogelijkheid om naar het ziekenhuis te gaan of thuis te blijven.
Eenmaal thuis begonnen de weeen en ik wist dat we veel geduld moesten hebben, maar dit viel niet mee. Met pieken en dalen ging ik dat proces door en jij was er als ik het even niet zag zitten.
Het voelde goed om thuis te blijven en daar is dus op een prachtige wijze en in een geweldig rustige sfeer onze tweede zoon geboren.

Deze geboorte heeft mijn 'wond' van de keizersnede genezen. Het zat me diep, ik wilde het zelf doen. En Dankzij jou begeleiding heb ik die prachtige geboorte mogen ervaren, het heeft mijn leven veranderd.
En wat een ander herstel, wat een energie had ik in de kraamtijd, geweldig!

Ik heb erg veel bewondering voor jou vak gekregen (de rust die je hebt bij de bevalling en de hectiek op de gang met belletjes etc ;)) en wens jou nog heel veel prachtige begeleidingsprocessen en geboortes toe!

Groetjes de 4 H's
Marion Marion schreef op 11 november 2015 om 10:03 am
Marion, Thank you again for guiding us during out pregnancy and birth.
You were always able to answer out questions and reassure us in out uncertainties. Another spontaneous 'fast' labour and birth, and we're so grateful to have had you by our side.
What an experience!
You kept us calm and encouraged us when it was needed.
We are grateful to have had you guide us in these important events of our lives. Thank you!

Regards, Jaap & Fiona
Edwin en Antine Edwin en Antine schreef op 8 augustus 2015 om 6:24 pm
Marion,

Voor de tweede keer hebben we ervaren dat jouw werk één van je grootste passies is. Zelfs toen ik overgedragen was aan het ziekenhuis kon ik nog (telefonisch) bij je terecht voor je wijze raad. Jij kunt op een professionele manier (beargumenteerd) vaak de andere kant van een 'probleem' laten zien. Je hebt een positief, opgeruimd karakter. Meelevend en meedenkend. Ook zijn we erg blij dat je als lactatiekundige nog na de bevalling kon helpen de borstvoeding goed op gang te brengen.

We wensen je heel veel fijne ervaringen in je werk en erbuiten.

Bedankt Marion!

Groetjes, Edwin en Antine
Femke Femke schreef op 27 juli 2015 om 7:50 am
Lieve Marion,

Wat een ervaring hebben wij op 20 maart 2015 gehad samen.
Na lang in de weeën, waarin je mij gerespecteerd en aangemoedigd hebt, is Merijn uiteindelijk in het ziekenhuis geboren.
De badbevalling lukte helaas niet, maar samen met jou heb ik het vertrouwen gehouden dat ik dit kon.
Ik bedank je voor de wijsheid, ervaring en het bijstaan in het hele proces.

Lieve groeten,
Femke, Gerlof en Merijn
Jildou Jildou schreef op 10 juli 2015 om 7:10 pm
Jelte,

Hoi Marion,

Met 20 weken zwangerschap ben ik overgestapt naar jou praktijk, dat is een goede keuze gebleken. Geen medisch ingrijpen waar niet nodig, zoals de bloedsuikertest. We hebben een mooie, bijzondere, aparte bevalling gehad. Eindelijk na twee keer onnodig in het ziekenhuis te zijn bevallen lekker op mijn eigen plekje. Ik was zo ziek als een hond en ervoer de bevalling daardoor als behoorlijk pittig maar je liet me fijn mijn eigen ding doen en tot jullie verbazing kwam daar toch nog ineens een klein, compleet, perfect mannetje ter wereld. Je hebt hem helemaal niet aangeraakt tijdens en na de bevalling want je had in de gaten dat Jelte en ik het samen wilden en misschien wel moesten doen, het is blijkbaar echt een oerinstinct wat we hebben. Het was volle maan en de omstandigheden niet makkelijk maar achteraf was het echt heel bijzonder. Hoe ik mijn lichaam aan mocht voelen zonder dat er interventies plaats vonden. Ook het geduld met de placenta was erg fijn. Geef een lichaam de tijd als de signalen laten zien dat het goed gaat.

Wat ook van onschatbare waarde is, is de hulp die je kunt bieden bij de borstvoeding.

Nogmaals bedankt!! En de deur staat altijd open als je in de buurt bent!!

Dikke kus Jildou en Jelte
Aan en Catharina Aan en Catharina schreef op 8 juli 2015 om 8:29 pm
Hallo Marion. Het is al weer even geleden maar we zijn je nog altijd dankbaar dat je er ook bij de geboorte van Silke was om ons te helpen/ondersteunen. Ook de samenwerking met Wilma als kraamverzorgster bij de geboorte hebben wij als zeer prettig ervaren. De sfeer was daardoor heel ontspannen. Groetjes Aan,Catharina,Femke&Silke
Nelly Nelly schreef op 25 mei 2015 om 12:36 pm
Lieve Marion,
Heel erg bedankt voor alles wat je ons als gezin gegeven hebt. Je begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode erna hebben wij als zeer prettig ervaren. We hebben ons altijd op ons gemak gevoeld bij je en hebben veel waardering voor je manier van werken. Je kennis, je luisterend oor, je passie voor je werk, je bereidheid om er altijd voor ons te zijn, je openheid en je eerlijkheid. Als iedereen zo was dan zou de wereld een stuk mooier zijn!
Liefs Bauke, Nelly, Bram & Suze
Rynke, Sietse, Fija en Leanna Rynke, Sietse, Fija en Leanna schreef op 18 februari 2015 om 7:36 pm
Lieve Marion,

Morgen is Leanna alweer een week oud. Langs deze weg willen wij je bedanken voor de begeleiding tijdens de zwangerschap en je hulp tijdens de bevalling.
We hadden ons geen betere verloskundige kunnen wensen. Je vertrouwen in het natuurlijke proces en je nuchtere instelling hebben ons ook dat vertrouwen gegeven en mede daarom hebben we een super thuisbevalling gehad.

Dank je wel! Ik ben erg blij dat ons meisje er is maar ik ga de bezoekjes aan je ook wel een beetje missen :-).

Rynke, Sietse, Fija en Leanna