Home » Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
129 berichten.
Wijda Wijda schreef op 10 oktober 2014 om 11:44 am
Lieve Marion,

Nu bijna 8 weken geleden mochten we onze prachtige dochter Elyne in de armen sluiten.

Wij zijn ontzettend blij dat we jou als verloskundige hebben gehad tijdens de zwangerschap. Wij hebben een mooie thuisbevalling gehad onder jou begeleiding. Je deed de bevalling samen met je zus Wilma, jullie zijn zo goed op elkaar afgestemd prachtig...! Ik ben egt heel blij dat wij jullie hadden met de bevalling. Als we ooit weer pappa en mamma mogen worden, zou ik et zo weer over doen.

Door jullie heb ik geleerd dat je altijd naar je lichaam moet luisteren en naar je gevoel.

Je bent echte een geweldige, lieve vrouw. Jullie hebben ons het volste vertrouwen gegeven en rustig onze dingen laten doen. Jullie hebben ons egt op ons gemak gesteld.

Veel liefs,

Otto, Wijda & Elyne Feenstra
Jolanda Jolanda schreef op 17 augustus 2014 om 2:56 pm
Lieve Marion,

Ontzettend bedankt voor je begeleiding van onze zwangerschap en geboorte van zowel Jasmijn en Björn. Tijdens beide zwangerschappen en geboortes hielp je ons, om onze eigen weg te volgen. Een zo natuurlijk mogelijke zwangerschap en geboorte zonder al teveel poespas. Bij Björn luisterde je met de houten toeter naar zijn hartje ipv met de doptone (naar onze wens).

Beide bevallingen waren thuis, in bad. Bij beide bevallingen heb je hands-off gehandeld en geluisterd naar mij en mijn ervaringen/gevoelens. Je had vertrouwen in mij en door dat vertrouwen werd ik ook gesterkt. Twee fantastische bevallingen heb ik gehad, mijn kinderen mochten op de meest zachte manier op aarde komen. Ik heb geen moment getwijfeld aan jouw kunnen als dit anders zou zijn geweest.

Bedankt voor de ruimte die je mij hebt gegeven in het volgen van onze weg. Ik wens alle zwangeren een verloskundige als jou toe!

Liefs, Jolanda, Erik, Jasmijn en Björn
Johanna, Mahmoud & Elijah Armin Johanna, Mahmoud & Elijah Armin schreef op 13 juli 2014 om 5:00 pm
Lieve Marion,

Wij zijn je erg dankbaar. Ik (Johanna) heb een hele goede zwangerschap gehad en voelde me dan ook erg op mijn gemak bij je! Op 8 april is dan ons wondertje geboren. Wij hebben het allebei als fijn ervaren om thuis te mogen bevallen onder jouw begeleiding. Er is m.i. geen verloskundige die zo gepassioneerd is in haar vak. Daarnaast ben je zo'n lieverd! Je bent voor ons echt een zegen geweest. Als we in de toekomst weer papa en mama mogen worden wil ik graag weer onder jouw begeleiding thuis bevallen.

Heel veel liefs,
Mahmoud, Johanna & Elijah Armin
marion vuijk marion vuijk schreef op 8 juli 2014 om 9:08 am
Lieve Marjon,

Dat was het dan, onze laatste bevalling ( waarschijnlijk). Wat hebben we samen veel meegemaakt. Ons eerste kind kregen we in het ziekenhuis. Toen was jij nog niet in Burgum. Wij waren natuurlijk onervaren en alles was mooi. Achteraf heb ik wel eens gedacht, was jij er toen maar bij want ik weet zeker dat jij me er zonder kleerscheuren doorheen had geholpen! Daarna kregen we de tweede, een dochter. Dit was ons eerste kind waarbij jij mijn verloskundige was. Helaas kwam ze niet levend ter wereld. Ze was plotseling overleden in mijn buik. Jij hebt haar wel op de wereld geholpen in het ziekenhuis en ik kijk er vol warme gevoelens op terug ondanks de trieste omstandigheden. Door dit alles wilden we ons derde kind eerder laten halen in het ziekenhuis. Van jou kregen we alle vertrouwen en vele extra controles als we het even niet zagen zitten maar we waren op van de zenuwen en moe van het wachten. In het ziekenhuis heb ik ondervonden wat voor grote waarde het heeft dat je als vrouw gehoord en gezien wordt! Daar waren we een van de velen die moesten bevallen en er werd alleen maar op de monitor gekeken. Ik heb ze zelf moeten vertellen dat mijn dochter eraan kwam. Dat heeft me bij de bevallingen daarna erg onzeker gemaakt. Dat wilde ik nooit weer!
Bij de vierde bevalling is het ons gelukt om thuis te bevallen. Je stelde keer op keer gerust en gaf vertrouwen. Je had altijd een luisterend oor en zoveel kennis en ervaring. Deze bevalling was snel en daardoor heftig. Je kwam net op tijd ( we belden veel te laat:) en hebt mijn man geholpen zijn zoon op de wereld te zetten. Prachtig! Je hoefde niet te voelen hoe ver ik al was, ik gaf aan dat hij eraan kwam en jij luisterde. Dat was zo mooi.
En dan onze laatste dochter. Ook deze hebben we thuis mogen krijgen en dit keer was het weer heel spannend. Je hebt ons er echt doorheen geholpen. We mochten je altijd bellen om even het hartje te horen en je woorden van vertrouwen te horen. Je weet hoe het werkt en hoe het moet. Je kijkt, je luistert en je weet. Samen hebben we die laatste bevalling gedaan. Ik vertelde en jij wist wat er moest gebeuren. Het klopte allemaal.
Ik heb veel bewondering voor je gekregen en voor je manier van werken. Je hebt veel vertrouwen in vrouwen en in de natuur. Die twee dingen komen prachtig samen. Je vertrouwen heb je doorgegeven aan mij en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu achteraf terugkijk op een aantal prachtige bevallingen. Het cirkeltje is rond bij ons. We hebben veel meegemaakt en we hebben alles goed afgesloten dankzij jou.
Heel erg bedankt en het ga je goed!

Liefs P, E, J, W, W, K, N
Justina Justina schreef op 30 juni 2014 om 9:38 pm
Lieve Marion,

Mijn zwangerschap verliep voorspoedig tot we in week 38 de stuitligging ontdekten, even dacht ik dat mijn thuisbevalling niet meer mogelijk zou zijn. Samen hebben we veel gepraat, veel uitgezocht en zijn we naar de Gyn geweest in het UMCG , mede door jou kwam ik in mijn kracht te staan. Wat hebben we een prachtige bevalling gehad en wat heb je ons super begeleid, ons prachtige meisje kwam thuis in bad met haar billetjes en beentjes eerst. Wat was het heerlijk om jou en Wilma naast me te hebben met zachte aanmoediging en geruststelling. Ook daarna toen de placenta niet kwam zijn jullie gebleven tot die wel kwam in het ziekenhuis. De volgende dag stonden jij en Wilma weer voor ons klaar, de borstvoeding begon zwaar maar jullie hielpen ons er door heen. Jullie zijn en waren van onschatbare waarde bij onze vrije geboorte waarin de beste start van ons meisje centraal stond.
Mochten we zo gelukkig zijn om weer in verwachting te raken dan twijfelen we geen moment om jullie twee weer uit te nodigen om ons te begeleiden.

Lieve knuffels
Rudolf en Justina
en in krûpke fan lytse Fiora ( 11 weekjes alweer)
franciska franciska schreef op 16 juni 2014 om 11:12 am
Lieve Marion,

Toen ik ontdekte dat ik zwanger was dacht ik meteen dan wil ik marion als mijn verloskundige, Ik kende je al langer en was en ben onder de indruk van je open en eerlijkheid en je neem het zo als het is mentaliteit, Niet te veel poespas en gedoe, gewoon genieten van het moment. Ondanks mijn wens om thuis te bevallen toch in het ziekenhuis moeten bevallen en wat ben je daar voor mij voor ongekende waarde geweest. Bedankt voor alles.Liefs
Imani en Franciska
Jan,Cornelia en Roan Jan,Cornelia en Roan schreef op 9 mei 2014 om 2:25 pm
Hallo Marion,

Wij willen je bij deze heel erg bedanken voor de goede zorg die we van je hebben gehad. Ondanks dat ik de wens had om in het ziekenhuis te bevallen, is het toch thuis gebeurd. Je bent er super goed mee omgegaan en hebt mij en Jan onwijs goed begeleid. Heel erg bedankt!

Liefs van Jan en Cornelia en een knuffeltje van Roan.
Deborah Deborah schreef op 18 april 2014 om 9:31 am
Ik heb een hele goede thuisbevalling gehad en ook met een eerste kindje een zeer goede ervaring. Marion is deskundig en altijd goed bereikbaar geweest en ik wil haar bedanken voor de goede zorgen. We hebben een prachtig mooi meisje!
Jaap en Marijke Jaap en Marijke schreef op 10 april 2014 om 7:33 pm
Lieve Marion,

Graag willen we hartelijk danken voor de fijne begeleiding voor, tijdens en na de bevallingen van onze drie kinderen. Je steun en zorgzaamheid hebben we als zeer prettig ervaren. Ook op het gebied van de borstvoeding heb je ons enorm gesteund en geholpen. Ook hiervoor hartelijk dank!


Hartelijke groet,

Jaap en Marijke Hansma
Wilco, Judith, Martijn
Martin Agnetha en Nick Martin Agnetha en Nick schreef op 20 februari 2014 om 4:03 pm
Marion wij willen je via deze weg nog een keer heel erg bedanken voor de super begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en met de borstvoeding. Vonden het ook heel erg fijn dat jullie tot het eind erbij waren in het ziekenhuis. Hebben je leren kennen als een warme, lieve vrouw die heel veel van haar vak houd!
Dus Marion nogmaals bedankt en mocht er ooit een broertje of zusje voor Nick komen gaan we zeker weer naar jou!

Groetjes Martin Agnetha en Nick
Zico en Annelies Zico en Annelies schreef op 7 februari 2014 om 9:42 am
Lieve Marion,

Nu 12 weken geleden dat we onder jouw begeleiding onze mooie zoon Jonah mochten verwelkomen.

We hebben je begeleiding als warm en heel prettig ervaren. Door jouw heb ik geleerd om goed naar mijn lichaam en m´n gevoel te luisteren en vooral om dingen 'los te laten'. Het was een prachtige bevalling, die we ons niet mooier konden wensen.

Bedankt Marion, je bent een mooi mens!

Liefs,

Zico, Annelies
Zoë, Evan & Jonah
Betty Betty schreef op 15 januari 2014 om 1:25 pm
Lieve marion,

Via deze weg willen wij marion nogmaals bedanken voor de lieve zorgen tijdens mijn zwangerschap en bevalling.
De rust die marion uitstraalt heeft mij tijdens de bavalling ontzettend geholpen, bedankt hiervoor.
Hij is inmiddels alweer meer dan 3 maanden oud en is een ontzettend vrolijk mannetje.

Koop Betty en Wilko
Anke Lia Struiksma Anke Lia Struiksma schreef op 4 januari 2014 om 5:11 pm
Dinsdag, 13 maart 2012 12:15
Het sprak mij persoonlijk vooral aan dat Marion erg 'down-to-earth' is en een nuchtere kijk op alles heeft en altijd rustig blijft. Dit maakt ook dat je zelf kalm blijft en geeft je vertrouwen dat alles wel goed zal komen.
Daarnaast heeft zij door jarenlang in het buitenland te hebben gewerkt, veel ervaring opgedaan wat mij een veilig gevoel gaf van "Marion weet het wel, zij heeft alles al wel eens gezien".
Verder is Marion altijd zeer enthousiast en geniet overduidelijk van haar vak. Fijn vond ik ook, dat Marion altijd goed bereikbaar is wanneer je vragen hebt.
Al met al ben ik tijdens mijn beide zwangerschappen en bevallingen geweldig door Marion begeleid en getuige de vele (bedank)kaartjes in de wachtkamer, ben ik zeker niet de enige met deze mening...
Aaltje Westra Aaltje Westra schreef op 4 januari 2014 om 5:10 pm
Vrijdag, 23 maart 2012 21:12 Geef commentaar
Marion bedankt voor alle goede zorgen, je bent een topper!!
Marion heeft beide bevallingen gedaan. De begeleiding voor tijdens en na de bevalling zijn geweldig. Altijd tijd voor vragen, geduld en begrip.
Bedankt big grin
Willeke Hofma Willeke Hofma schreef op 4 januari 2014 om 5:08 pm
Vrijdag, 6 april 2012 14:37 Geef commentaar
Marion, bedankt voor de fantastische begeleiding tijdens de zwangerschap. Helaas heb je mijn bevalling niet mogen doen, ivm hoge bloeddruk en ziekenhuis bevalling. Ook daarna had je tijd om te helpen bij de borstvoeding, die jammergenoeg niet meteen goed ging. Met het nodige geduld is het toch goed gekomen en 'groeit Julia als kool' aldus het consultatiebureau!